IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Friday, October 29, 2010

Aku akan rindu semua2 ni

huwaaaa.....
nanti start next week akan rindu sume2 ni
rindu session makan2 aku ngan KIM
hukhuk

tadi last kopek, KIM belanja aku dessert
Brownies + eskem



akan rindu dia :(


:-)


harap tempat baru akan best mcm sini.
:(

Permulaan yang cemerlang

ngeeee...cemerlang la sgt kan ;p
lunch time smlm aku berjaya soping kt GUARDIAN
semata nak kumpul stamp koooo..hahaaa sanggop tu

tapiii aku beli benda yg mmg KEPERLUAN la
sbb mmg da abis da toiletries aku tu
dari aku beli tempat len, baik aku beli kt sana

barang2 tu sume RM50
yang mahal pun facial wash tu ngan kotak doreamon tu la

kotak doraemon tu, ubat nyamuk iman..jenis yang tampal2 tu
so tak la bahaya kan nk bakar2 berasap
kalo nk pakai yg letrik tu plak buat bazir letrik jek
senang beli yang tampal sudah.nak bawak gi mana pun senang

RM50 aku dapat 2 stamp.tapi sorg mat saleh tu baik ati bg KIM stamp 1
so KIM pun hulur kat aku :-)

*wink*wink*
korang kalo xmo stamp ni huluq mai kt aku ye :p

Thursday, October 28, 2010

3 Peringkat Perjalanan Hidup

hahahaa tajuk xboleh tahan tuuu
adoii aku bz btol la ari ni..

ok ni nak update kesah lunch tadi
yeeyeeee ade gambar food :p

3 peringkat perjalanan hidup tu adelah:

1) orang dalam zaman bertunang


2) orang baru kawen..


3) orang xcukup tido anak dok nak susu malam2...huhuuu

hahaaa ok ok merepek petang hari
jom ar cuci mata ape kitorg makan



cendol 5 tingkat..tinggi sgt la gayat aku



nyummy thai chicken



aku nasi putih, dorg makan nasi goreng
lauk share2


sori la kena update ala2 mcm xikhlas gayanye..sbb bz sgt neh..
tggu la keadaan reda sket nnt aku update beria ok :-)

Berjalan di malam hari

semalam gigih balik keje siap2 kuar gi TESCO manjalara sana.
tujuan utama nak beli pampers ngan susu Iman..

sian dia, mmg time tido dia da pun :(
baju dia pakai tu auntie watie @iswatie dia bagi
mula tu tgk mcm besar baju tu, sekali try smlm ehhh muat da :-)


smlm saje xmo bwk stroller oren dia..nak try dok dlm benda ni
dulu b4 ade anak, suke tgk baby dok dlm tu :p


tapi mcm gayat gak la aku tgk..sbb tinggi semacam jek kan
nasib la iman ni jenis dok diam kalo kena ikat

tak cukup ngan puting, abis tangan2 dia masuk sekali dlm mulut tu
haaaisshhhh


b4 soping makan dulu
aku amik hot plate noodle..
rege mmg murah, tapiii mcm tak cukup bahan jek
tak meriah langsung



syarul amik nasi ape ntah..so-so je la



gayat plak nak dokkan dia dlm tu time turun ni
dukung la dulu

hehee comel plak aku tgk dia pakai baju gitu
ade lagi 1 baju gitu watie bagi, kena pakai kan ni
kang tau2 da tak muat

Wednesday, October 27, 2010

Mari Menabung

adoii boleh aku lupe nak kire duit raya iman
mlm tadi baru ingat nak kire, tadi lunch da masuk dlm bank

Alhamdulillah tq kepada sume2 yang bg Iman duit raya ari tu :-)

dari kecik ni la kite nak kena nyimpan utk anak kan
kang da besar dia nk study ke kawen ke senang
korek jek bank sbb mmg duit dia pun kan

insya Allah aku akan tambah la sket2 utk future Iman

kot esok2 aku takde, ade gak la dia duit kan
xde la nak nyusahkan orang len plak

-kalo anak pompuan bleh la beli barang2 kemas ke kan.tapi kalo anak boy aci tak beli JUMPEROO??? hahaa

GA McDonald plak


yeehuuuuu aku sekali lagi murah hati nak belanja korang makan
kali ni McDonald plak
aku rasa banyak jek kan kawasan yang ade delivery McD kan


teruja??? teruja???
ok ok cara nye senang jek

...tunggu next entry ok :p

Moh kumpul stamp GUARDIAN

morning!!!
ha, aku up entry ni untuk kamu2 yang suke barang2 DISNEY :-)
aku xberapa suke brg Disney, tapiii aku suke barang free
so kalo korg pn suke barang free macam aku, moh kite kumpul stamp GUARDIAN ni

last benda ni 23 FEB 2011 so sgt2 la sempat kalo start sekarang kan
korang spend RM20 dapat la 1 Disney Cuties stamp

pastu kumpul ko smp 60 stamp
aku tak start lagi pun
ingat lunch ni mau beli tooth paste ngan facial wash kt sana


ha da cukup 60 stamp ko bleh redeem patung2 cute ni

aku plan nk amik chip or dale la..mcm cute jek depa 2 ekor tu
aku da tgk benda ni besar gak la.bleh la buat pelok2 :p


-kalo ade yang xmo kumpul, kalo dpt tu meh la pos kat aku :-)
itu pun kalo korang sayang aku la..hahahaaa

Tuesday, October 26, 2010

Mau berangan sat :p

alaaa cenonet nye gambar aku google..huhu
ni nak berangan sat
berangan konon nak beli 2 benda ni
hahhaaaa

1 utk anak..oo gile wey tgk rege
tercekik aku :p
tapi kalo ade rezeki lebih mmg aku beli..tggu la chq NUFFNANG
kot mampo nak beli kan
suke aku JUMPEROO ni



1 lagi utk maknye
hahaaa berangan mau kurus..padahal da beli PB ari tu
tapi kalo ade spanx ni senang sket kot kalo time peod
senang mau tukar2 ape yg patut kan
SPANX ni mmg kegilaan org skrg..alat sorok lemak :-)

doa2 ade la rezeki lebih next month :-)

Dominos Pizza

bz wey ari ni, tak sempat aku nk update upload gambar bagai

ok ni aku buat special entry utk pemenang GA aku ari tu
NANA in the houseeeee

ok tadi nana ckp hadiah dominos da smp dgn selamat kt opis dia
nak tau ape dia menang???
haaa ni la dia hadiah nye

ni sume antara yang aku suke kt dominos tu
Pizza Extravanganza & Hot & spicy ciken wing
yang lagi 2 tu aku saje tambah bagi dia rasa sedap ke??
sbb aku xpernah rasa lagi

hepi aku tgk nana & damia
abg askar je la kot xdpt makan.(ko ade tinggal kt dia tak wey???)





ok lepas ni aku buat GA lagi ye
insya Allah hadiah nye best2..sbb aku kalo join GA pn harapkan hadiah yg best :-)
tapi aku suke bg org makan.lepas ni aku bg hadiah McDonald nak tak??? *wink*wink*

any idea nak GA ape???

gambar credit to NANA

Monday, October 25, 2010

Kek Batik kegilaan aku skrg

hohooo benda yang aku addicted skrg ni
KEK BATIK adik ipar aku @ watie

sedappp weyyy gile 1 bekas ni aku tala sorg pn bleh
siap rebut2 ngan syarul lagi :p


patutnye aku order ni sbb nak jamu org2 kt ofis aku
ye la aku kn nk benti jumaat ni
sekali tu, xsempat smp opis abis 1/2 bekas aku ngan syarul hentam
hahaaa



bukan aku xreti buat sdiri, tapi watie punya ni sedap sgt
rasa mcm ade caremel2 sket..ntah ape dia taruk ntah
tu yang aku order ngan dia jek senang


KEK BATIK NI DI BUKA UNTUK TEMPAHAN YE
PRICE: RM25 1 bekas besar tu *size ko jgn tny aku xukur plak* :p

sape beli mmg xnyesal la.sedap gile
kalo sape nak btau aku ye.nnt aku kabo kan
tapi kena amik sdiri kat SRI GOMBAK atau KELANA JAYA

Jom amik Iman

bz bangat wey ari ni
hangin jek ttibe banyak keje..hahahaaa

nak transfer gambar tak sempat so aku update ape yg ade dlm draft je la ek

meh nak tunjuk gaya kitorg amik IMAN blk dr school *hahaa school la sgt kan*

see, pandai tak kami pilih port.umah groundfloor dekat ngan paking plak tu

sorg tunggu dlm kete, sorg gi amik

yang ni turn syarul gi amik :-)


2 hero saya yang botak..hahaaa


aloloooo comey nye suami saya..eh silappp comey nye anak saya :p

hahhaaaa


ok sekian.entry asal boleh jek ni :-)

PCM Small Gathering

Venue: A & W Jusco Setiawangsa
Time: 23/10/10 (11 pagi)

berjaya gak erryn a.k.a mamatisya arrange mini gathering ni
tapi gathering kali ni hanya utk ibu & anak jek
bapak2 tinggal umah ye..hahhaa

janji ngan erryn dtg kul 11
tapiii kul 11.30 br aku hegeh2 smp.org sume da abis makan da :p


sengih2 tapi dlm hati takut kena marah ngan erryn..hahahaa


ni food dorg..gile terliur tgk float tu


aktiviti: makan2 gosip2 gelak2


aku mmg multitasking.sambil mkn bleh gosip, bleh gelak..hahaaa


yang hadir.even tak ramai tapi meriah kooo






cewah..iman da mcm artis..hahaaa



ade dua IMAN ari tu
1 iman aku, 1 lagi iman zura

dua2 iman pun mok2..hahaaa
IMAN aku, 3bulan ++
IMAN zura, 6bulan.
tisya ni sebok dok usha kipas iman tu..hahaaa
ala tisya kan ade gak kipas gini


mmg best la gathering ni.lain kali buat lagi ye erryn
sonok lepak2 makan2 gosip2 ngan korang
-terlepas gak rindu aku nak makan ngan ko erryn-
credit gambar: erryn & shiemz