IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Friday, June 29, 2012

Aku sangat perlukan percutian ini!!!

ohoooo..hari ni saya stress!!
baru meniaga kecik2 gini da stress kan
hahaa *ok lupakan*

Khamis depan (5 July) aku akan terbang ke sabah 
bersama suami & anak yg hensem tu la..hehee

lama kot aku tak holiday
takat tido 1 malam kt resort PD gitu je la yg ada pun
so mmg aku sgt2 perlukan holiday ini :)
yeahhh mak tak sabar nk jejak kaki kt hotel2 ni...
mmg da plan x mo berjalan sgt..nak lepak kt hotel jek
hahahaa tp aku pasti syarul mesti tak setuju

dia tu kalo berjalan, mmg akan berjalan bersungguh2
xde istilah nye lepak dalam bilik..huhu
aku plak kalo bleh nk tidooooo jek..hahaa
katil empuk kan..



ikutkan ni kali kedua aku gi sabah
http://syanasaid.blogspot.com/search/label/~sabah~
ni entry pertama dulu

dulu pun dok hotel ni jugak
tp time tu mmg jalan jek kejenye..gi pulau la
so kali ni mmg xmo gi pulau
nk lepak hotel jek :)


kali ni lebih special sbb ada Iman :)
ntah camne la iman naik kapal terbang
hahaaa..harap dia behave la

birthday Iman kan 10 July..so ini kire bday present la
sian dia jarang dpt spend time ngan papa 
dengan umi xpe, weekend jek berkepit
hahaha ngan papa jarang2 sgt papa tu free weekend
so xpe la kite kasi chan dorg spend time together
boleh umi relax tepi swimming pool..hehehee


menghitung hari...dan jugak tgh menghitung duit
hahahaa...

alhamdulillah ada rezeki lebih di saat2 akhir nk pegi ni..bleh la top up ape yg patut :)



*the only entry hari jumaat* 



Thursday, June 28, 2012

Tablet Android dengan harga yang murah!!!! ~LAST DAY!!

LAST ORDER HARI INI YA 28/6/2012
LEPAS NI TAK DAPAT DA HARGA YANG AKU TAWARKAN NI
HARGA SEBENAR MENCECAH RM500 :)
TAPI HARGA AKU???
TAK SAMPAI PUN RM300
CEPAT!!!!!
BARANG DAPAT MINGGU DEPAN 


meh sini sape nk beli tablet utk anak
mmg harga murah ni
so kalo anak lenjan pn tak ralat :-)





(Designed in US, Made in Taiwan, Not China Product)



  • Real 2.3 / 4.03 Ice Scream Sandwich (ICS Upgradeable)
  • ARMv6 1.2 GHz(OC, Designed in United State) Processor
  • RAM 256MB + 4GB Memory
  • Sensitive Resistive Touch Screen
  • 1 X  USB PORT Adapter
  • Support RMVB Movie (All type format, Never said this format video cannot play! Yeah!)
  • Support and Play 2D/Mini Games Smoothly
  • Support Multi-touch
  • Super Loud Sound
  • Grade A High Capacity Battery 2200mAh
  • Support Huawei 3G Broadband Modem
  • Support Wifi / Wireless b/g/
  • G-sensor - Gravity 4-Dimensional
  • HD media playing and multi-tasking


Tablet hanya untuk WIFI
x bleh buat call..

email aku utk harga yg pasti menarik hati: syanasaid@gmail.com

Harga best ni hanya untuk limited time only
CEPAT!!!!!!!

- kena terus buat payment ari ni sbb ready stok - 





Syamil Iman bersama Lego

Lego tu nama brand kan
tp nama mainan ni ape ek??
hehee kite mesti nk panggil lego gak kan
ke mmg nama dia lego?? -__-


skrg ni terasa sgt la tak cukup masa nk main ngan iman kalo weekdays :(
abistu smp umah da maghrib..kocoh2 mandi segala, tup2 da kul 8 lebih

aku ni mmg kul 9 da naik katil ready nk krooh kroohh
Iman pn mmg jenis tido awal..
ada ari tu aku tgk Masterchef  kul 9 start kan
kul 9 lebih gitu iman tarik tangan aku ajak naik bilik
huhu...mmg xde chan la nk tgk TV malam2 mcm dulu


tapi bile dpt balik awal sket cth mcm ttibe jalan clear xjem
wahhh miracle ok kalo tak jem
bleh la lps maghrib tu lepak sat ngan kenit main2 dulu..
tgk dia pn hepi ada org melayan dia..





tgk rambut Iman time ni kelakar la plak
hahahaa rambut dia menurun Syarul
lurus lembut..so mmg xbleh buat rambut pacak segala

rambut aku, jgn di tanya...kasar kejung!!!
hahahaa

ohhhh rindu kat kenit ni sgt2!!!
pagi tadi xmo bangun gi skool...kejut2 x bangun2
menurun Papa nampak..hahahaa


*entry kedua hari khamis*

Safety Gate Murah :)

Morning!!!

ok iklan lagi ye
:)
jangan bosan ok..tgh gigih nk kumpul duit belanja gi SABAH

ok ni sape mau safety gate ni
sape umah ada tangga mmg patut la beli..kang jenuh anak ko panjat kan
aku da pasang kt tingkat atas
kena beli 1 lagi pasang kot bawah plak
asyik la lepas ke atas Iman tu

Barang ni pre-order ya
maknanye bukan korang bayar, terus dapat barang
so kena sabar sket :)


ok ada 2 size ye

1) 290B Baby Gate = RM140.00/Set
                                                            from 32 inch to 42 inch


                                                        2) 290 Baby Gate = RM125.00/Set
                                                        from 32 inch to 36 inch


Closing order with 80% payment 15 july 2012

nak order boleh email: syanasaid@gmail.com

TQ 

Wednesday, June 27, 2012

Apa khabar SOGO ari ni??

korang....SOGO ada sales tak ari ni
hehee..hajat hati nk terjah sana sat blk keje ni




ce kabor sket sape yg tau tu
lama kot tak jejak kaki ke sogo..silap2 jalan nk msk basement pn sesat kang
hahahaa

psttt sape nk gi sogo?? jom la gi sama
aku sorg2 jek balik ni..tunggu pokcik tu katanye ada game bola
huhu aku gak menggemok *ttibe*



*entry kedua hari rabu*




Subway buy 1 free 1 :)

hai korang!!!
hehee rindu plak nk update psl personal
asyik jual beli jek kan
hehe

tgk ramai yg bagi support beli Tablet Murah tu rasa seronok plak 
hehe bleh buat belanja pegi Sabah nxt week 
syukur alhamdulillah
sayang korang ketat2 :)

ok ni sape makan SUBWAY ari ni?
Buy 1 free 1
takyah tunjuk kupon pn..
ko pegi jek beratur

aku tadi tak beratur
Wan yang beli kan..aku kirim kat dia so konon nk bahagi 2 la kan bil tu 


aku amik meatball...lapar!!!!


meatball dia BIG!!!!!!!!!!!
puas makan smp tersembul2 meatball dia..hahaa


org yang tukang beratur
dia ckp panjang gile Q..selama ni Subway tu lengang jek
kali ni amik ko!!!


aku pn tanya la Wan, brape RM nk kena bayar ni
dia kabo "tak pe kak..saya bg akak yg free tu.."
alhamdulillah...murah rezeki ko dik


sambil makan tengok Masterchef :)
aku ksrg ni malas plak nk turun lunch kt bawah
selalu tapau jek makan sambil tgk TV
:)

*entry pertama hari rabu*

Jom mekap mcm artis korea ~ Tony Moly Tony Tint

Morning
sori la lately ni blog aku banyak iklan :p
sbb kan nk raya da
memasing nak melaram dgn gadjet la, dgn mekap la
hehee tq pada yg order Tablet murah tu smlm :)
harap da smp brg nnt berpuas hati la ye
saya iklan kan brg dr supplier jek

ok ni nk iklan kan mekap plak :p

nama benda ni Lip tint
cute jek botol dia 



botol kecik 5ml
RM 15.00
Postage RM6.00 (semenanjung)

stok ada Cherry Pink saje 







ni cara pakai kt bibir :)


ni nnt bibir ko jd mcm bibir pelakon korea
hehee cute kan


ok sape berminat bleh email aku: syanasaid@gmail.com
:)


*tq pada member2 yg sudi membeli dgn saya..sgt2 hargai :)



Tuesday, June 26, 2012

Lamb Chop idaman hati

Morning!!!
meh nak show off lunch smlm
aku da lama nak mkn lamb chop tp kt kedai bawah ni asyik la xde
sekali smlm nasib baik la ada :)

terus amik yg set RM16.90
dapat sekali ice lemon tea + tembikai 

sedapppp...ok tak la sedap sgt mcm yg kedai2 lain tu
tp boleh la buat lepas gian :p



yang ni KIM pny chicken chop
aku kalo chop2 yang bergoreng ni kureng sket
cepat muak..mmg jarang aku amik chicken chop gini


rasa xde ape da yg teringin..hahaa
bulan dpn kite reka ape yg nk di ngidamkan :p
hahaaa syarul suke marah aku sbb byk sgt ngidam..kejap2 kan teringin itu la ini la
tp benda ni bkn nye rekaan semata..dia tetiba dtg kt anak tekak
hahaa *alasan*

-rindu time peknen dulu, ape aku nk sume syarul tunai kan..kena peknen lagi kot br dpt layanan tip top-


*entry pertama hari selasa* 

Monday, June 25, 2012

Zoo Taiping~ Bayangkan kalau anak aku berderet

Morning!!!
weekend aritu kitorg balik Tepeng
tapi kejap jek la, smp ahad je

da lama nak bwk Iman gi zoo, kt KL asyik la xsempat nk bwk
makanye bawak le dia ke zoo tepeng

ni pegi ari ahad b4 pulang ke KL
sebab kan IC syarul add KL, maka xdpt la diskaun utk warga Perak tu :(


bukan Iman jek yg pegi, tu ha semua anak menakan pun ikut
Pak Ngah (Syarul) kabo, kalo notty tinggal kt zoo..terus behave :p
bayangkan kalo anak aku meghemut gitu
heheee..

nasib la kenit ni nk dok dlm buggy ni
kalo nk jalan, mau stress sbb mesti dia nk berdukung jek
tgh tggu ketapi :-)
bg jajan, senyap sume..hehee
panas gile aritu..da la kitorg pegi kul 12 tghari









tapi mmg best la
sekali sekala jln ngan budak2 mmg meriah la
tp bagus sbb dorg takut ngan pak ngah nye
so behave la jugak..walau kadang tu tersasar xdengar arahan
hahaa ala nama pun budak kan

hari ni bz ya amat...
sambil2 countdown nk ke sabah nxt week...hehee
kena settle hal2 koje ni dulu


*entry pertama hari isnin*