IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, March 18, 2016

Nasi Bamboo Sungai Klah

Haiiiii semua
Skrg ni aku tgh bercuti kt KL.. khamis lepas smp Puncak Alam

Lps tu balik Tepeng.. aritu otw balik Tepeng singgah sat Sungkai nak lunch
Lepas da hajat nak makan nasi bamboo
Top gak kedai ni.. antara wishlist kedai2 aku nak makan kalo bercuti kt KL la ni



Luas kedai ni.. so selesa la takde rasa sesak even ramai org



Ni set nasi bamboo
RM2.50 je set ni.. ada nasi + telo masin + ulam + sambal + kuah kari
Kalo nak tambah ikan bakar ke ayam bakar pun boleh.. harga lain ye



Nampak je sikit nasi ni.. tp boleh la aku share ngan Iman..

Sini guna sistem layan diri.. so pegi la ko beratur order dan terus bayar.. pastu style gerai2.. gerai air lain.. gerai nasi lain.. gerai bakar2 lain
Nnt korg kena bayar yg ko order tu kt gerai2 tu..

Rasa dia??? Ikut tekak aku yg sumbat apa saja ni, mmg sedap la
Xtau la kalo tekak korg taraf juri masterchef kan.. hihi

Lokasi:
Dr KL tu exit Sungkai.. lepas bayar tol nnt jmp T junction korg amik kanan.. arah ke Ipoh.. pastu kedai tu x jauh dr simpang tu
Belah kiri tau kedai dia..
Jgn bwk laju2 kang terlajak sbb situ org tgh buat jalan.. so takut x nampak lorong masuk

Ok selamat Jalan2 Cari Makan ;)

posted from Bloggeroid

3 comments:

Fida Z Ein said...

Assalamualaikum..

Pernah makan di restoran ni...nampaknya dah bertukar lokasi baru yer...terima kasih atas perkongsian...

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

engaztop2 said...



تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام