IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 13, 2013

Wajah-wajah kami terkini...

Morning!!!
syana muncul kembali :p

ok meh nk tayang sket gambar big boy Syamil Iman ni

ni gambar time holiday kt Langkawi last month
tak byk pn posing2.. hehee mmg  mood pegang camera ke laut dalam 


ni time kt Galeri Dr Mahathir kt Langkawi nun
bujang sungguh anak saya kan
dalam gambar teserlah mcm abang2.. tapi perangai mmg baby sgt lagi
haahaa


ehem ehem..... rindu aku tak???
yeahhh tu aku terkini... gebu tak kak tonnnn?????
hahahaa

time nk gi kenduri kt Cheras last week
halolooooo anak saya tu....geramsssss

 Kami di kenduri... papa tak yah posing la ye
gambar umi ngan Iman je da la....

anak saya tu kejap nampak mcm kurus sgt... kejap nampak mcm montel
aku tak kesah pun.. janji dia sehat syukur sgt da

kadang org ingat dia kurus sbb tak cukup makan
dia makan ok, alaaa ok taraf budak la kan.. bukan la mkn sepinggan licin
tp kalo dia lapar tu pandai la dia nk makan

ada org cakap Umi da kurusssss
hahahaa ye ke????
ramai tanya makan ape jadi kurus??? eh kalo nak kurus jangan makan
hahahaa jgn makan sebulan konfem ko kering

ada plak bila org kurus tanya soalan "makan ape??"
org tanya la "ko tak makan ke kurus ni??"
hahahaa
 alaa aku paham soalan org tu, saja buat2 sengal tak paham soalan
nak tau ke aku makan ape???

eheemmmm.... buzzz la aku kalo nak tau ;p

aku ni bkn la jenis yg beria nak kurus, sbb laki mak tak pernah komplen pun
aku je yg selalu komplen kalo dia da start membuncit..hahahaa
tapi sbb kan aritu ttibe timbang berat da 56KG, terus mcm tersedar dr mimpi 
"oh nooooo... aku kena buat something ni b4 dia naik 60kg"

nasib sempat bertindak



tapi aku x kesah pun kalo gemok gedempol, sbb bila aku tanya Iman, "umi comel tak???"
mesti dia jawab "Comey..."
hahahaa 

12 comments:

♥ Wina ♥ said...

lama tak singgah sini..

hensem boy makin hensem & umi dia pun mmg dah slim! :)

Nad MamaZN said...

Cute jek jawapan iman :)

Dee said...

lama tak tgk syana..makin slim :) apa rahsia?

Amanda Suria said...

Gebu? Makin slim ada la....

Afne said...

syana, aku plg tak suka org sbk banding2kan anak aku montel anak ko kedengking, anak aku pandai anak ko lambat. eeeee... perkembangan bdk kan berbeza2. lg pun asalkan berat dia msh dlm paras normal & sihat so takde masalah pun.

tak semua suami suka isteri kurus. mcm eddy dia lg suka klu bdn aku berisi sikit tp nk buat mcmn dulu2 kurus sendiri bknnya diet ke apa. tp tak tau lah klu lps beranak kali ke 3 maintain montok ekekekkkk

Afne said...
This comment has been removed by the author.
My Love.. said...

a'aa ummi dh nmpk kurus...share la :)

Iela Fazielah said...

iman mesti puji mama dia punyer.... hihi....syana sentiasa nampak kurus n comel....

mama_umar_maryam said...

yg pentingggg..ko & family happy2 saje..dulikkan ckp2 org ;)

watyz said...

tumpang gembira bile ko jugak hepi... :)
**apa rahsia kurus anda?? hehehe

qemaishak said...

Happy family...ko slim kak :)

Zura@Iwan said...

hai syana..
lama tk siggh sini..
then lama tk nmpk ko..
busy ke skrg? hopefully ko sohat ye..

tk pe syana..yg penting anak2 kita sihat..kurus ke gemuk ke...normal ok dh..

mmg betui ckp iman umi dia comey..mmg comey pn..hehe..