IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 13, 2013

Perkembangan my new baby :-)

salam semua :-)
hihi relax..relax... bukan baby dalam perot ek

maksud aku kedai online aku tu la https://www.facebook.com/SyanaShoppe
tu la baby baru kite skrg..hihi
tgh berhempas pulas nk kasi UP sket status kedai tu

ok kalo sapa2 nk window shopping, meh la meramaikan jemaah kt kedai tu
hahahaa
ada mcm2 barang dari US & UK

ada handbag branded tp kite jual murah2 je 
tapi kena cari yg tgh sales kt sana la kan




kalo handbag & jam elok cari dari US
rate US rendah dari UK

kalo ada brg yg dlm tu tak menepati citarasa u ols, 
boleh la kasi aku link URL website mana2 dr US & UK
insya Allah aku kasi good rate :-)

sekarang ni aku baru open pre-order barang2 Hard Rock
siapa2 minat collect brg2 HR ni, bleh la usha kedai aku ye


kalo barang2 dapur mcm periuk belnga ke.. elok cari kt UK
sbb barang dr UK shipping guna kontena
so caj dia murah sket
tapi 2 bulan la kena tggu
tp xpe berbaloi murah rege dia

ni antara brg2 yg customer order 

macam2 ada.. 
kalo nk tau harga, jgn la tanya kt sini ye
gi tanya kt kedai aku tu ye..hihi



ni brand g femes amos.. huhu 
aku syiok amik order org je
tp utk diri sdiri tak beli pun
lap air liur je :p


lagi 1, kalo brg2 dapur dr UK, ni dia comel2 tau
cth mcm ni polka dot 
cute st kalo ada kt dapur pisau ni


matching plak dgn kettle ni
hahaa meroyan aku tgk
tahan napsu je ni



eh lagi 1, skrg ni korg ada peluang nk menang set Corelle ni
ada lebih kurang sebulan lagi nk close
so jgn tggu lama2... bertindak skrg ye


usha dulu album2 yg ada dlm tu
kalo ada pertanyaan , PM aku kt kedai ye

:-)

Loves 


6 comments:

shark said...

bestnya..
nak beli jam la dengan awak..
salam kenal dari saya :)

Dee said...

cute2 lah brg2nya..semoga berjaya sis..

efi hepi said...

aku igtkan babay dalm peyut ko....sgt teruja aku tau...anyway selamat menjual...nak tumpang iklan sket bole?

http://biyutisecret.blogspot.com/

Myra Jay said...

Hheee, ingatkan betulla baby dalam perut tadi.. :)

Norlidawati Jaafar said...

Salam,
Saya ida
Newbies blogger
Nanti kita datang jengah awaknye kedai ye
macam menarik je
Jemput lah meriahkan blog saya & jadi kawan saya
umielman.blogspot.com

Amanda Suria said...

Wah...bz ko noks..aku tgh buat dropship biz..senang...