IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Wednesday, December 11, 2013

Rezeki Allah di mana2

Hello uolsssss

Sorry la ye aku nk cerita pasal bisnes aku
Saja nk abadikan kt blog utk tatapan masa depan... ecewahhhh

Syukur sgt2 sejak resign ni aku makin dpt fokus kt bisnes online aku
Cuma skrg tgh cari idea & modal utk tambah apa2 yg patut.. mana tau dpt bukak mini kedai kt rumah kan..

Iman skrg pn da tau nk tlg mana2 yg patut..kalo pegi pos brg tu mmg dia ikut tlg angkat brg2 yg ringan.. pastu sebok nk upah suh beli menan...

Toys kt umah berlambak rasa mcm nk jual je..hahahaa geram aku tgk...

Sapa2 sudi jengok kedai aku moh2 le ye.. nak brg dari USA kena tggu 4 - 5 weeks brg smp

Utk brg2 dr UK kena tggu 2 bln ye..

Fb: www.facebook.com/SyanaShoppe
(Online Shopping From UK & USA)

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

Semoga makin maju jaya babe.

++eden|essey++ said...

beb moga makin suksess dlm biz...doa seorg kawan utk kawannya moga ko berjaya dunia akhirat....doakan ako juga boleh jd surirumah sepenuh masa layan biz kecil kt dapo.... :)

pnsusu said...

Good luck..semoga bertambah berjaya:-)

Zura@Iwan said...

syukur beb..
ko resign tp boleh dpt duit dr bniaga on9 ni..
tk de sapa boleh kaco.
jeles gak ak..
bila nk resign cm ko beb..

Ibu Riana said...

Good Luck..best kan jadi WAHM..(^-^)
http://iburianaonlineshop.blogspot.com/