IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, October 1, 2014

Back to normal life

Good morning

Dah nak dekat 2minggu duduk sabah, baru hari ni rasa btol2 dah pindah sini

B4 ni terasa mcm bercuti jek sbb syarul masih dlm tempoh bercuti...
So terasa berjalan2 je mana x nye awal2 dtg sabah stay hotel smp nk dekat seminggu
Lepas tu br dpt kunci rumah.. Dah masuk rumah pn still berjalan2 ronda2 jek

Pagi ni baru la terasa sbb syarul da start keje.. Pagi2 bangun siap2 utk mula kan rutin harian

Sini subuh awal sgt.. Pukul 6 tu dah cerah dah.. Tak pernah2 kt KL aku bgn pkl 6
Hahahaa kat sini bangun TV pn x start lagi

Terus cemerlang sbb mampu buat nasi goreng utk syarul bfast.. Hahaa kat puncak alam dlu jgn harap laaa.. Bangun pkl 6 kelam kabut iron baju pastu pkl 7 syarul nk kena gerak even msk keje pkl 9

Kat sini msk pkl 8.30 dia kuar rumah td pkl 7 lebih .. Pkl 7.30 da watsap aku ckp da smp.. Hahaha bahagia btol hidup dia

Perot kenyang pastu x yah redah jem..
Itu pun salah 1 sebab dia nak sgt pindah sabah.. Nk cari ketenangan perjalanan keje tu.. Kt puncak alam tu bleh kata da smp tahap stress dia ngadap jem.. Kesian kadang tu tgk muka tertekan je..hahaa

Harap2 pretasi keje dia makin tiptop dgn kegembiraan yg dia dapat ni..

2 comments:

Ida Puanstoberi said...

best kan..
Aku pun kalau ada peluang nak mintak transfer Sabah. Tp cam susah nk dpt sbb ofis kena antar laki bini pulak kan.

Lps tu kan.. kalau pindah sabah buleh saving banyak woo.. elaun kan masyukk.. huhu :D

Iela Fazielah said...

mcm best je.....laki aku ada plan nak pindah miri thn depan.... aku mcm berkira2 nak follow.. tp kena amik cuti tanpa gaji la.... dlm 2 thn kot... cuma xdpt byg hidup tnpa soping komplex... haha..... soping internet lain xmcm berjln2 window soping kat mall.... rajin 2 update ye shana