IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 24, 2014

Cuti-cuti Kudat 2014 ~ Part 1

Hai semua ;)
Alhamdulillah berjaya gak kitorg travel cuti2 ke Kudat Jumaat lepas
Dari KK perjalanan 3.5jam
Bawak selow2 siap benti beli jagung bakar dgn kacang kudat
Itu kalo jmp uols wajib benti beli ok
Sedap sgt2

Sampai pekan kudat dlm pkl 4ptg gitu
Terus je pegi ke Marina Golf Club Resort
Lps check in wash up2 rehat2 sket terus bwk Iman terjun kolam

Hotel ni biasa2 je
Furniture pn jenis lama pny... tp yg best tu view dia.. lawa sgt tepi laut gitu

Lps berenang tu siap2 utk pegi dinner
Sebab kan internet aku selow.. dan aku x tau awat wifi hotel tu pn selow gile x dpt la google mana tempat makan best :(
So pasrah je la mencari

Esok aku sambung ye..

null

4 comments:

eyza said...

Salam Syana..
Bestnya.. Jalan2.. eyza bulan 3 ni InsyaAllah ke KK... kalau dr Kundasang ke KK, jauh tak? tanya jer, kut2 la awak tahu.. :)

SyaNa said...

Wsalam eyza
KK ke kundasang dlm 2 ke 3 jam
Jalan dia bukit2.. tp berbaloi sgt sbb kundasang cantik

Chekgu Azrine said...

Penat pegi kudat masa kecik2 dulu..darjah 6 kot..

Falsya said...

Memula tgk rupa jagung bako yg first tuh seram sbb rentung kemain..tp bile tgk gambar yg second mcm ehhh nmpk sedap pulak..