IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 2, 2015

Cerita Bento Iman

Hai semuaaaaa......
*ada lagi ke reader ni*
hahaha padan muka kan... tenggelam timbul lagi

ok nk cerita pasal bento/bekal iman pegi sekolah
even aku tau anak aku ni x kuat makan pun kt sekolah
mmg selalu x abis bekal dia, tp bukan alasan utk aku ngelat buat bekal dia setiap hari

kalo malas pun, roti mesti ada aku suh dia bawak
tanda ingatan time dia kt sekolah
*ewahh*





ini antara bento yg pernah aku buat
deco mmg hampeh sbb takde belajar dr mana2 pun
just tgk org punya gambar pastu buat mana termampu

sbb alat2 bento ni boleh tahan gak harga dia
so aku xmo bazir kat situ pulak




jadi lah guna apa yg ada je
cucuk2 sket jd naik seri dia :)




kawan2 yg bekerja x sempat buat bento utk anak jgn rasa down pulak
byk benda lain yg uols boleh bg kat anak, yg aku kadang xboleh bg kat Iman..
gituuuuuu

so yg tgh bekerja tu, keje rajin2
nnt time gaji mesti uolssss paling hepi dr kitorg yg stay kat rumah ni
hehehe

3 comments:

mama tisya said...

meroah bento iman...aku tk brp gigih nk wat bento..tp suka tgk bento ank org

Nad MamaZN said...

zakwan pun tiap2 hati bawak bekal..tp takde la maknya rajin menghias bagai.. rajin syana.. iman mesti asek teringat kt maknya je bila dia makan bekalan tu :)

Nory Zoulkefle said...

teringin nak buat untuk Iqy jugaklah nnt..hehe