IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 13, 2013

Rezeki dari Allah

morning!!!
lama kan aku menyepi...
tak update blog, tak BW :(
sori la tak balas kunjungan kawan2 sume
jangan la serik dtg sini lagi


lately ni aku bz dgn "kedai" aku tu
sibuk mencari barang yg best2.. penat ok kena buat research pasal produk dr UK sana
tapi aku suke :-)

syukur alhamdulillah ada yg sudi order dgn aku
insya Allah aku akan bg service terbaek utk korg sume 

ini barang2 dari UK utk trip 1
barang2 ni sume tgh berlayar kt lautan sana
kalo xde aral end March atau dlm april barang smp KL
syukur sgt2 :-)

yang ni plak barang dari USA da smp KL
lega sume berjalan lancar 

sapa2 yang nak cuci mata banyak barang2 baru aku da update
meh la sapa nk order utk trip 2 boleh deposit 50% dlu

jom LIKE Kedai Aku

love u all :-)

10 comments:

♥ Wina ♥ said...

tahniah beb..all the best!

ok dah like :)

Falsya said...

tunggu umah aku dh siap nnt baru aku crk ko..hahhhaa

Areef Ibn Naim said...

salam,

mg dipermudahkan segala urusan... :)

Amanda Suria said...

amboi dah bukak kedai..

Gieyana said...

all da best k Syana..nnt leh g cuci mata..:)

Dee said...

congrats..all the best ye..

Chekgu Azrine said...

Semoga maju jaya ye sis..

nani merani said...

alhamdulillah...
keep it up dear!!!
Bila la boleh jumpa syana nie eh.. dah bertahun, asyik baca blog ajerk.. he3

Nad MamaZN said...

All da best syana!!
Guwe sentiasa menyupport loo
Hehe

mama_umar_maryam said...

syana!!aldbest!! happy sgt2 kan bile brg2 tu smpi..wpon bkn brg kite,hihihihi