IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 27, 2013

Cameron Highland 2013

Morning!!!!
sehat semua?? bagusss kalo sehat...aku sehat..hihi tak reti nk tulis gaya mana da
ni nk cerita aritu gi CH..last pegi masa iman 7bulan DALAM PEROT
hahahaa...lama gile
ofcos mak cari teh 5tarik dgn scone...
nikmat teh tarik....tp scone tak nikmat sgt sbb baru aku nk suap ada tgn kenit tarik piring cakap dia punye kek..huwaaaaa
mana mak tak kurus skrg #kurus kewwww#
lama kami x holiday... aritu beli voucher gold coast morib pn tak pegi lagi
asyik la call hotel mintak postpone..
takpe la.. bile rasa btol2 relax br kite gi holiday..kalo gi holiday hati tak tenang x best gak kan...
sorry kawan2..kalo sempat BW pn tak tinggal jejak..
harap mana2 kawan yg ada FB aku tu buzz la aku kt Chatting kalo ada hot story
kang korg da nk beranak pn aku termiss..aku doakan kawan2 yg lama menunggu permata hati tu ada sinar menanti..
even aku jarang mesra2 dgn korg skrg ni, harap jgn lupa aku ye...
sorry kalo aku ada termiss kesah bahagia or kesah duka korg...
mmuaahh
take care

9 comments:

ct cheery said...

wah,best yeh..cheery xpergi lagi CH ni..hehe

Nana said...

Sandiwch dia buat aku nak g lagi dan lgiii

yatie said...

wahh g cameron....betul2 sanwich dia mmg tervaekkk....

Nad MamaZN said...

Sandwich krupkrapkrupkrap! Sedap!

watyz said...

waa... seronoknye g jalan2... :)

AdanyaKauUntukku said...

akak pegi pun last dulu fahim setahun kottttt........ye lah...celebrate 4th anniversary kat sana.... tahun 2009...giler lama kannn....tapi tetap nak repeat cameron..nak pegi kat tempat aaron aziz tu..amikk feel feel romantik..ha ha ha

Amanda Suria said...

seronok Iman pi CH ye..

Rasp said...

sejuk2 layan teh tarik memang best aaaaa....

Norliza Nordin said...

dah banyak kali pegi pun rase cm nak pegi lagi aje..

http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/04/jalan-jalan-cameron-highland.html