IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 24, 2013

Nasi lemak buah bidara

Hai semua :)

Skrg ni da start pening dok pk nk masak apa...hihi kena korek buku resepi yg berlambak tu susun menu elok2... nnt nk buat jadual menu utk seminggu terus..so xde pening2 pk

Ni masak nasi lemak ni pn dpt idea time tgk dvd upin ipin..hahaha
Tq la upin ipin bg ilham kt saya ni..

Tp skill masak masih lemah..sambal tumis aku tu masih kurang kick..adakah kena gi kelas memasak..hahaha
Nasi nye syarul ckp tiptop..mau x tiptop berlemak dgn santan sekotak..

Amik pic nasi lemak ni pn sbb 1st time masak bfast sejak benti keje ni..hahaha
Selalu kirim suh syarul beli..adoiiiii rosak akhlak sungguh..hahaha

Ok la...nk siap2 bwk anak teruna kuar sat..boring dok umah je..tv pn xde astro.. antenna pn x kuat sgt nk dpt siaran...bohsannnn
X sabar nk pindah balik umah sdiri...

1 comment:

♥ Wina ♥ said...

wahh best la dah pernah masak nasi lemak..aku nie entah bile nak masak :(

nampak sedap tuh!