IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, September 2, 2013

Restoran Hannoon Al-Arab, Setia Alam

Rasa mcm lama je x buat review pasal kedai makan
skrg ni asal makan je sure lupa snap pic
faktor umur mungkin... pelupa..haha
ok lepas ni kata nk jd blogger tegar kembali
harus ada entry makan secara haibat

ni kesah malam bile, ko jgn tanya
sudah lupa... harus sume brg2 makanan da jadi bahan kumbahan

alkisahnye restoran ni milik member cyber aku Qis PCM
da kata member kan, baik kite support mana termampu :-)
dekat je kedai ni dr umah aku Puncak Alam tu

range harga biasa mcm kedai2 arab lain


Budak kenit yg da ngantok...

kedai dia luas
ikut kata Qis, ada surau besar kt 2nd floor
pastu x silap ada ruang utk ibu2 BF baby.. sgt privacy kan

Air Teh Pudina dgn Kopi Arab

Nasi Lamb Mandey 

Nasi Lamb Haneeth
yg ni sedap... sbb lamb tu dia masak dlm foil ada kuah2 mcm sup sikit
aku suke yg ni..

ni saja order nk try
sorry lupa sudah tajuk makanan ni :(

mmg sedap food dia
nasi lembut, kambing lembut
kena dgn tekak aku.. tekak korg aku x sure.. sapa2 ada kt area setia alam boleh try makan kt situ ye

nak tau aktiviti restoran ni, boleh LIKE dorg kt FB: https://www.facebook.com/hannoonsetiaalam?fref=ts


3 comments:

Dee said...

semakin byk dah restoran nasi arab ni..xyah gi jauh2 smpi KL tu kan..hehehe..

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sedapnyeee....kitorang pun suka makan nasi Arab..nyummy!