IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 19, 2013

Cita-cita tercapai...alhamdulillah

Salam semua :)

Selamat hari raya...terlambat wish pulak..

Nk share dgn korg yg aku skrg ni da jd SAHM.. org kampung kata housewife..hihi
Alhamdulillah syukur dapat gak keberanian utk resign..

Time baru2 resign ni ramai la yg ckp rugi nnt xde gaji.. x de duit nk soping ronggeng2...
Takpe la rezeki ada kt mana2
Usaha lebih sket even dok umah pn income bleh masuk hari2..bkn bulanan
:)

Skrg ni kepala otak aku tenang la sket..just pk pasal rumah dgn suami je..hahaha
Ttibe rasa eh eh btol la dlu hal suami mcm sipi2 je aku pk.. skrg ni byk sgt plak masa asyik pk pasal dia..hahaaha
Dia nk mkn ape la.. baju2 dia.. hihi

Duduk kt umah ni selain buat keje2 wajib kt umah aku just fokus kat page bisnes online aku je.. lagi2 baru open utk trip cargo USA eta January 2014..tu yg makin bz tu
Syukur rezeki dr Allah

Aku pn harap nk meriahkan balik blog aku ni..ye la masa free bleh la aku update2 hal2 kami kt blog utk kenangan kan...

Ok uols selamat bekerja... keje rajin2 dan ikhlas ye..

11 comments:

Mya said...

alhamdulillah.. tercapai impian kau nak jadi housewife.
aku doakan business kau sukses.
rajin2 update blog ek..

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah, tercapai impian :)

Kene byk bertabah lepas ni
Mesti 'banyak bunyi' dr sekeliling nnt
Kite dh rasa sepanjang 5 thn :)))

::NureeN:: said...

bestnyerr...
impian marojiti kaum hawa kan
nureen x ketinggalan..
tp ntah bila akan tercapai impian tu x tau la :)

Chekgu Azrine said...

Tahniah..dan selamat maju jaya ye sis

Izza - Jiejah said...

Alhamdulillah & Tahniah.
cita² ku jua namun belum diberi kekuatan nak hntr surat agaaggaga

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah and all the best
tumpang happy noks
aku ni entah bile la..
ahaha

shiemz said...

Selamat berkerja di rumah ok.. kerja di rumah lg penat ok.. ape pun terbaekk.. ;)

Iela Fazielah said...

alhamdulillah syana... perniagaan ko pun makin maju... xsesia dok rumh n resign

zety said...

tumpang happy utk ko syana!! focus utk tmbh adek2 iman,hahaha

mama tisya said...

wah dh jd housewife..bestnyeeeeeee...bila ek turn aku plak..hehe

nzh1979 said...

Tahniah yanggggg.... rindu nye nak citchat ngan korang ;)