IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, August 28, 2013

Gold Coast..... Morib jer

Finally.... berjaya gak redeem voucher beli dr Groupon tu
voucher RM150 dapat dok hotel pastu siap dinner & bfast FOC
dok la postpone dr awal tahun aritu..
da terbayang nk sedekah kt org da..hahahaa

last weekend pegi nasib tak ramai orang
check in pn tak yah beratur2 bagai
sampai2 kul 2.15pm tu terus dpt kunci 

Syamil Iman anak bujang saya

syamil iman ni ada masalah malas berjalan
hahaha... kalo xde stroller asyik nk dukung jek
ni sapa larat nk dukung
last2 letak atas troli ni
hahaha


best sangat bilik dia
ye la dgn RM150 mmg sgt2 berbaloi la
nyesal xbeli 2 voucher.. kalo x bleh stay 2 malam

Jakuzi yg muat 3 beranak
hahaa... 

request bilik facing swimming pool
rezeki dapat gak :-)


sampai2 anak & bapak berkubang dlm jakuzi
mak nye baring baca novel
heaven sgt!!!

aku ni kalo holiday, tak yah susah2 heret berjalan
letak je aku dlm bilik hotel tu, pandai la aku me"release" tension
tp ada org kata, lepak dlm bilik gini baik lepak kt bilik umah
oh noooo... tak sama okeyyy
kat umah lepak dlm bilik 5min pastu otak teringat baju tak angkat, pastu kang kejap lg teringat pinggan kt sink.. pastu teringat sawang kt bumbung
hahahaa... lain ok feel dia

so lepas ni encik suami kalo nk ajak holiday, kite buat acara lepak2 gini jek
mungkin faktor umur kot.. tak koser da nk berjalan ronggeng2 gitu
huhuuu

*tapi kalo shopping mall still larat tawaf*

8 comments:

nico nabiela said...

Bestnya,masih belum bkesempatan nk ke morib..follow me thx.

watyz said...

best kan... dh berangan nk bli lagik kopun gold coast ni... hahahha

Sidratul Muntaha said...

samalah
aku paling heaven la klu jenjln ni dok hotel
takde mena nak pikir
klu kat umah
keje dah siap pun sibuk nak baking
menyirap org umah aku

Rasp said...

uissshhhhh sis....
memang berbaloi dgn rege dia tu....
lepas ni leh cari2 kat groupon lagi ek sis :)

♥ Wina ♥ said...

wahhh best best!

beb nak tanya, masa rekues nak bilik facing swimmimg pool tu rekues time nak check in ke masa booking??

tq!

SyaNa said...

Time check in tu request..sbb masa booking dorg takut xde bilik kalo janji

SyaNa said...

Time check in tu request..sbb masa booking dorg takut xde bilik kalo janji

Bada Ariff said...

dh lama verangan nk ke gold coast ni...huhu...

syana...aku br 2-3minggu tau psl groupon ni...cer buat special n3 psl groupon..:)