IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Thursday, October 31, 2013

Burger Bakar YB , Shah Alam

Morning!!!
stress sungguh la internet umah ni
kejap ok kejap down... rindu internet kt opis
lajuuuuuu jek..hahahaa

ni kesah last weekend
jalan2 Shah Alam.. mula2 tu makan Mee Ketam KL
pastu tapau burger sebesar alam ni

ni kalo muak makan kek time bday, boleh tukar beli burger ni

sebijik tu boleh potong 4
da potong pn still mcm besar jek bg aku

yg best nye tu, daging dia di masak sempurna
ewwaah...
ye la kadang tu burger bakar ni, daging dia mcm x berapa masak sgt
yg ni just nice

nnt aku tempek gambar Mee Ketam plak ek
hilang mana plak ntah gambar tu

hoiiii badan aku da naik mencanak
gile tak jaga ni mau mcm belon
huwaaaaa
bistu asal ke dapur je makan, dok depan ingat dapur
pegi dapur makan lagi..hahahaa

ok la nak makan
:p

8 comments:

mama tisya said...

brp regenye sebeso ni wei??

SyaNa said...

Tak silap aku rm20 kot

SyaNa said...

Tak silap aku rm20 kot

Nad MamaZN said...

Mi ketam yg kt sek7 tu ek? Blkg unisel tu? Perghh ngidammm :)

Dee said...

tak terlarat wei..besar sgt..

Bada Ariff said...

Sedap nye syana...

Jemput dtg ke blog sy , ada barut & bedung bercorak...sy jual murah2 je...

watyz said...

allah...terliur beb tgk beger tu bebs... :P

Weena said...

besarnya burger tu..memang puas la makan :)