IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, January 15, 2009

Darabif

Korg sume pernah mkn tak kt Darabif ni??
aku da try kt Desa Sri Hartamas..
4 me food sgt la sedapp..daging sgt lembutt..
ni waffle + corn chip..set combo tu kalo sape2 tak minum soft drinks leh mintak ice lemon tea..rege sama gak..
burger aku da mkn lunch smlm..aku call delivery..sgt tasty ok..so kalo nk boikot McD tu boleh la tukaq ke Darabif ni..HALAL ye..skrg ade 1 je outlet kt sini..cuma fun fries tu still tak leh lawan McD la..tp small matter je pn..so bertukar la ke DARABIF..cehh pomot lebeh..DARABIF sila bg burger free okey..ahaks

11 comments:

helena's said...

mencabar naluri org sedang berpuase nih..huehue

SyaNa said...

helena~ sungguh kejam aku ni ye..kekeke
selamat pose la ye..hehhee

payiet said...

ayo terliur nengok gambo berkenan hehe

SyaNa said...

payiet~ sila la lap air itu yek..hehe

pearlEJ said...

sempoikan nama tempat nihh... DARABIF... kiranya lebih kurang maksud tu mcm daging dara laa kann.. hehe.. kelasss...

SyaNa said...

ej~ kekekeke
daging suci gitu..tu yg lembott

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

awk kena taggg sila jawab ok ;-)

jiejah d'blogger said...

mmmppp yummy ..
perut dah kenyang pun jadi lapar balik hahahaha

Nana said...

menarik nampak tmpt ni

zura@iwan said...

mmg x penah la mkn kt cini..hikss

Nana said...

aku bab2 makanan ni xpernah boikot hahah