IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Saturday, January 17, 2009

Huwaaaa..kena Tag

nak kena babab Helena ni..huhu..nasib akak ko ni tgh buhsan..hehehe
akak jawab yg daya je la yek..


3 PERKARA TENTANG ORANG YANG TELAH TAG KAMU:


~ pengusaha spa bergerak..(nak tau lebeh tny dia..hikss)
~ aku tgk dia mcm
sedang jiwa kacau jek..
~ suke seliper Elyana pakai dlm Renjis 2..(hahaha..da jmp blom?)


3 PERKARA TENTANG SY:
~ Takot gemokk
~ Kuat makan
~ Malas diet


Copy badge "2008 cute 3blogger award untuk diletakkan di blog anda.


Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda,tulis sepuluh perkara mengenai orang yang beri award ini.

Pasal Helena yang aku tau:

1. baru bukak personal blog lps ade bisnes blog dia..(SPA)
2. suke cantek2..
3. suke crite Renjis..
4. suke seliper Elyana dlm crite tu..beria nk cari..hahaha
5. jiwang ala2 gak la aku tgk dia ni..
6. kkdg tu mcm jiwa kacau..sabar la dik ye..
7. ermmm..
8. ermmmmmmmm...
9. ermmmmmmmmmm...
10. ermmmmmmmmmmmmm...amponn tukang tag..aku blur..ape2 pn aku suke baca blog dia..orait bebeh..


FAKTA MENGENAI SY

~ sorg isteri yg kebosanan dok di umah menunggu suami pulang dr mncari rezeki..hehehe (mcm skrg ni ler..)
~ kuattt makan..perot aku elastik tau..kenyang tp still leh sumbat lagikk..dan lagikk..dan lagikk
~ akan rse down kalo soping baju time gemokk..aku pernah nangis dlm fitting room sbb tak muat size aku pakai..huwaaaa
~ sukee handbag..aku cpt bosan kalo pakai hbag yg sama lama sgt..sure kena tukaq2 hbag..tp tgk tahap kerajinan nk salin barang2 dlm tu..
~ aku sgt hepiiii!!!! itu fakta ye..


AUTA MENGENAI SY

~ sorg yg tinggi lampai..hahaha
~ ermm..tak pandai nk auta ler..kekeke


HOBI

~ masak2..
~ makan2..
~ jalan2..
~ tido2..
bahagianye dpt buat sume d atas..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan nyatakan nama mereka di blog anda


~ kak phira (tumpang blog suami sdiri..how romantic..)
~ diana (mama adam mukhriz)
~ zura (mama mikhail & akma)
~ atiechumel (bisneswoman yg bz sgt2)
~ jiejah
~ payiet (sorg je jejaka tersesat dlm blog aku ni)
~ weyy aku tak larat da nk tag org..cukup la yekk

4 comments:

payiet said...

adakah aku tersesat? huhu tulun tulun hahha

helena's said...

jiwang ea,,hahaha mano ado,haih,,jiwa kacau ye,,hehehe

Nana said...

patutu hobi ko kena ltk makan pizza hehehe

mama tisya said...

lama dh tk wt tag