IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 13, 2009

Member, kawan, sahabat

member, kawan, sahabat..aku ni tak ramai member, kawan atau sahabat..yea..aku mmg loser "L"..
tp time study dulu ade la kawan..idak le aku ni loser tahap gitu..

cuma bile da keje, da kawen sume2 dorg ilang..ade la jmp kt frienster bagai tp cam gitu jek..tak la plak nk lepak kembali ke..


aku pernah wat N3 psl bstfren aku time sekolah rendah kan??
ni aku wat N3 psl bestfren aku time aku study kt UPM..



sorg Cik Iliawati & sorg lagi Pn Norazila..


ilia ni aku kenal time matrik kt Tganu..1 umah, 1 bilik, 1 kelas..so mmg kena ngam la kan??dia ni mmg sahabat aku..susah senang aku dia ade..

pastu kami dpt UPM serdang..1 kelas lagik..tp len kolej..tp aku selalu "aihong" bilik dia..pastu 2nd year teros pindah umah sewa..tp aku dok bilik len la..haros ko bosan tgk muke aku kan??


dan sbb dia la jugak aku jmp laki aku ni ha..adekah aku jugak yg haros carikn jodoh utk ko??


hahhaa..okey korg..sape nk kenal ilia??..(mampos aku..lariksss)
smp la da kawen ni ha aku still jmp dia..oh ya kami pernah keje 1 company yg sungguh hampeh..see, bertapa aku tak leh idop tanpa dia..kekeke


aku harap ko akan tetap jd sahabat aku smp bile2..


Pn Eila plak aku kenal time kt UPM Serdang..kami dok nyewa 1 umah..dulu kami bertiga selalu nangis sama2..gelak mcm syaiton pn sama2..b4 close ngan eila ni aku tgk dia mcm sumbung ala2 sket..tp da kenal dia ni sungguh comel..hahaha (jgn pasan okey) dia pandai dance..dia la ngajar aku nari..ahaks..

aku sayang korg smp bile2..



kami dulu digelar "POWERPUFF GURL"..hahaha mcm haremmm

~eila, me, ilia~
sejak2 aku jebak dlm donia blog + forum aku da makin ramai member, kawan, sahabat..tq korg2 sume sbb jadi part of my life..

1 comment:

zura@iwan said...

aku x le akrab mcm bff tu....semua la kwn..sapa yg nk kwn ngan aku le..hehe