IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 2, 2010

Baby dapat hadiah

salam :-)
yehuuu murah rezeki aku & baby
sbb dapat hadiah dr auntie2
tq ye.baby tak kuar lg da dpt brg

smlm dpt box ni dr sall..tq sall
dia pemenang GA sempoi aku ari tu
aku bg hadiah tak seberapa, dia balas balik plak bg aku hadiah
toceyyyy

macam2 jenis ubat dia bg
ade minyak sapu utk baby & ibu jugak
*ko jual ke minyak2 ni beb??



pastu td dpt lg parcel..
dari kak ina. aku kenal dia sbb dia add aku kt FB
silent reader blog aku ni..tq sgt2 kak

dapat 2 barut, 1 towel pastu ade bekas tisu yg sgt comel
ade jugak kad.terharu aku
rupenye kak ina ni ade kedai online tau
jual barang2 hand made
ade barut, pastu bag pn comel2
korang tgk la kedai dia: http://linaoutlets.blogspot.com/
aku nk ucapkan terima kasih kepada sall & kak ina
siyes terharu aku..tak sangka kan, dlm tak pernah jumpa just kenal kt blog bleh plak korg bg aku brg2 ni *ttibe emo*
lebiu la :-)

7 comments:

Jiejah @ Iza said...

wahhhh murah rezeki bebi ..

muahhhhh bebi ;-))

Nana said...

wah murah rekki bb ni blom kuar lg dah dpt mcm2 esok2 dah kuar penuh umah dpt parcel tiap2 ari heheh

SyaNa said...

tu la jiejah..rezeki..
ni ade yg tny wish list brg baby
aku da *blink*blink* mata ni
hahaa

SyaNa said...

nana~ tu la, nnt huluq la brg omaknye sekali..hahaa

~ Sall said...

sama-sama. Aku suka2 je jual minyak unta ni. Hari tukan awak sakit perut n kaki bengkak kan? sesuai sangat la pakai minyak unta ni. Cuma gosok plan2 je. Selamat mencuba. Kalau mau lagi bg tau aku ye.

gee ryder said...

cantik barut tu..katun2 lg

Ina said...

sama-sama... nanti nak hadiah kat adik ADAM plak.. haa jah.. cecepat erkkk