IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 7, 2010

Menghitung Hari

hi, lokasi aku skrg kt depan TV di rumah :-)
aku da start cuti ari ni
saje amik cuti awal 3 hari nk rest2 kt umah

barang2 sume da kemas, cuma rumah la tak kemas lg
tp rumah ni asal kemas je sepah balik
mcm ade anak kecik plak
aku tak tau la sape yg buat sepah benor nye
hahhaaa
aku rasa sdiri kemas, sdiri sepah kot

konon esk nk tgk eclipse, tapi sume takmo bawak aku da
sume takot kot aku terberanak dlm wayang
hahhaa ape2 ntah dorg ni
aku ok lagi la *insya Allah*

tadi berjaya masak sambal sotong
da lama kot syarul tak mkn aku masak
siannnnn dia
lepas ni nk basuh botol susu baby, steril pack siap2 nak bawak umah mama aku

lepas tu mau tidooooooo
selamat bekerja sume!!!!

9 comments:

Nana said...

aku doakan kau selamat melahirkan....aku lak eksited nk tgk bb kau ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku doakan ko beb..take care k...wah aku xsabar nak tengok ur junior beb....

ppb_ppkp said...

syana..aku doakan yg terbaik utk ko n babby..
xsabar n tgk syanasyarul jr..heheheheheh

wawa said...

semoga dipermudahkan utk ko...aku tak jadi nak dedicate "something" kat kau tu la syana....sebab baru aku tingat ko tak lalui proses nak terbuka pintu rahim sampai sepuluh...so cancel la ek..

aku doakan dari jauh ni sebab aku tak dapat balik kl this weekend..

~ sall~ said...

Aku doakan kau selamat melahirkan baby.

IDA said...

moga selamat semuanya.nanti bila doktor dh suruh bgn berjln..kuatkan semangat ye..byk2kan exercise berjln..nanti cepat baik :-)

mama_umar_maryam said...

semoga dimudahkan dan semuanye selamat insyaAllah..=) xsaba!xsaba!hehehhe

gee ryder said...

eh ko dh nk bersalin yer?
semoga selamat sumanye..xsbr nk tgk baby ko :)

ppb_ppkp said...

yey,....baby boy..yahoooo..
tahniah syana...
slmt berpantang..doakan aku sama ye..