IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 9, 2010

Bilik Iman

amboiii sejak2 ade anak ni sume la crite pasal anak kan..
ye la korg, aku ni mana ade kuar ke mana, dok la perap kt umah
maka nye kena la korg baca sume pasal iman jek..
tggu la aku abis pantang, nnt aku kembali crite pasal makan2 ek
aku tau korg tu mmg suke kalo pasal makan :p

ni nk tunjuk kt korg bilik iman..
br setting smlm bilik ni.pasang menan pusing2 tu
yg menan tu MakLang & Tokma Iman yg bagi..
suke Iman dok dlm tu sambil tgk fish pusing2
dgr bunyi2 diam jek dia..

pastu tido sdiri takyah aku tepuk2 montot dia..senang gile

sambil diam dok diam dalam tu, bleh la aku buat keje aku
keje ape??? hahaha main tenet la
aku dok la kt kusi tu teman dia
sgt la santai kan :p
b4 setting katil tu, Iman dok la terbaring depan TV atas tilam dia
tanpa menan ke hapa..tu yg kejap2 nangis suh org angkat sbb boring
kalo dok dlm katil ni dia tak la boring, takat bunyi rengek sket2 biasa la baby kan
tp tak la nangis beria suh org angkat
mmg bagus la menan2 kayak gini
esk aku tunjuk ade 1 lg menan yg aku beli utk Iman
:)

13 comments:

gee ryder said...

wahh bgsla iman..gd boy :)
adik aqeel sok kena beli gak tu yg gantung2 tu hehe

rasp said...

alhamdulillah sis....
lama tul i tak ke sini...
padahal dah almost 1 bulan u dah bersalin kan...
ya ampon...
but it's never to late to say
"Congrats to your bundle of joy"

SyaNa said...

gee~ baby mmg suke benda pusing2 tu kot.ralit jek

rasp~ tq sis :-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagummm tgk bilik iman comeiiiiiiiiiiiiii

Nana said...

wah cantiknye blk iman..hehe bese la tu wei dah ada anak kita cite psl anak plak...klw dulu asik cite makan je kan skang ni semenye cite psl anak hehehe xpe nanti kita leh tgk perkembangan ank kita bila2 dia dah beso tu bole kita tgk kt blog kan

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

huwaaaa..bestnyaaaa...
ni buat aku tak sabar ni..hahaha

SyaNa said...

diana~ mmg lama idam nk deco bilik baby.ni pn sket je bleh buat sbb kecik nau bajet

nana~ kan nana..bagus gak blog ni

fieza~ ko tak sabar ape yang?? hehe

eza said...

bagus iman...baik jerk.idak ler mama susah nak jaga.

cantik la bilik iman kaler purple...

Iela Fazielah said...

bagus iman nak dok dlm baby cot.. anak ila sorang pun xmau duduk itu dlm katil.. rugi je beli... skrg tmpat jd letak barang jek.. tp cantik kaler bilik iman ye.. i luv purple!

SyaNa said...

kak eza, bilik tu cat da lama da.ingat nk tukar kaler len tp mcm ok jek purple

iela~ plan mmg nk ajar dia tido sdiri.ate bilik mak pak kecik nk letak tilam kt lantai pn tak muat.anak kena la dok bilik sdiri

mama_umar_maryam said...

ko tau syana,mobile cot tu mmg dlm wishlist aku,tgu ah 3rd bb mmg aku nk psg,hehehe

SyaNa said...

zeti, ni aku pow mak ngan adik ipar aku..hehhee

sall said...

Amboiii...lena sungguh iman tido.