IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Sunday, August 8, 2010

Kenduri Iman

lama giiileeee tak update blog.smp aku nyaris2 lupe password..boleh?? hahaha
last week aku dok seminggu kt tepeng
sori la tak canang besar2..kelupaan nk online b4 balik ari tu

ni aku nk share gambar iman pakai baju melayu
ari tu ade buat kenduri iman..tak jemput ramai pn
buat kecil2 jek
insya Allah raya haji kang nk buat 1 lg kenduri Iman kt Taiping
kot ade yg sudi dtg meh la
nnt aku canang besar2 ek
Iman da mcm big boy pakai baju melayu ni
ni baju Adief (anak kak phira)..baju ni time adief 5bulan..kan kak??
mmg aku rasa badan Iman ni besar la.sume yg dtg tny brape bulan??
hehee takde pn yg tny brape hari ;p
mama & kak phira tgh bungkus pulut kuning

papa & Iman..saje kitorg tak botak kan rambut Iman
sbb nk raya da kan, bior la ade rambut ;p
nnt lepas raya kite botak ek, itu pn tgk keadaan gak la.kot rambut dia encem takmo la aku botak kan..

gambar pn tak byk sbb aku malas nk usung camera tu.mood snappy2 tak mariiii lagi
tggu la roh blogger tegar kembali merasuk..time tu kejap2 aku snap, kejap2 aku snap

6 comments:

cik helena said...

kak maaf tak dpt dtg,ade kenduri abg jugak masa tu huhu insyaAllah nt saya dtg ngan ain melawat yah!

Diarihatiku1976 said...

alahmdulillah.. settle semua impian syana...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...big boi ar iman ko ni syana...kalu aku ada situ pun aku tak tanya baper hari...aku tanya baper tahun dah anak ko ni...pepun happy for you...akhirnya...hehehe

mAr@ZiEy said...

Aáh..semangat tol anak ko..semangat + sihat comel..heheh..tlg kiss pp dia utk aku..hehehe..geram wei tgk pp dia yg gebu tu..

Anonymous said...

salam...just nak bagi pandangan..seelok eloknya rambut baby yg baru lahir dicukur habis..rambut dlm perut ni tak berapa sihat...benda ni sunnah nabi..ada alasan knp perlu dicukur rambut tu..dari kesihatan dan juga kecergasan baby..setelah dicukur,rambut tersebut ditimbang dan dinilai dgn harga emas sekarang..duit tersebut bolehla di derma ke rumah anak yatim atau yg setaraf dgn nya...

sall said...

comeinye iman pakai baju melayu.