IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 5, 2011

Banyak benda kena urus

hi korang!!!
lama xupdate kan?? saje nak kasi entry BOB tu dok atas lama sket :p

bulan Mei ni banyak benda akan berlaku dlm hidup aku

- 10 mei anniversary ke 6 aku & syarul nikah

- 15 mei bday mama

- pastu dlm bulan ni jugak insya Allah nak pindah rumah (tu later aku story)

- 28 mei gathering yusoff bashah's clan (aku yg kena organize)

- 31 mei bday syarul

* mmg kepala aku tgh ligat berputar mcm gasing*

14 comments:

cikmOt said...

arghh...ko lupa...7 mei beseday annak aku...

16 mei aku nak cuti..

25 dan 26 mei aku kena p langkawi jaga exam...hahaha

++eden|essey++ said...

sibuk yea ko.....bulan sibuk la nie.....pindah mane weh....ce cite...ce cite..xyah la later2....hihihi

rasp said...

wahhhh mmg bz lah ya...

POSH76 said...

bz pun bagus bnyk leh update hehe

POSH76 said...

bz pun bagus bnyk leh update hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ps..pst.. welcome neighbouurrrr ;-)

Iela Fazielah said...

wah.... xsabar nak tunggu n3 pasal rmh baru

sW33tdARLiNG said...

semoga mei berlalu dengan penuh keindahan!

Nana said...

nak pindah umah??kat mana?

PUANSTOBERI said...

wah..full schedule May dia.. best..best nati kasik citer di blog eh :)

aDieyZa said...

bz sungguh yer.. apapun make sure ada perancangan yg baik utk selesaikan semua urusan ni..

AdanyaKauUntukku said...

birthday mak syana sama ngan birthday mak akak lah...huhuhu..HAPPY BIRTHDAY in advanced....

dan akak pun agak STRESS dan BZ lah
awal bulan MAY yang terlalu BZ
dan banyak berita mengejot

gee ryder said...

wahh pindah umah baru ke?
best best!

mama_umar_maryam said...

kdg aku suke gak bile ade byk event nih,hahaha
jgn lupe 29 mei bday aku..hahahaha..