IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 30, 2011

Preparation 1st Birthday Party

morning!!!

sori la lama gile xupdate...kalo aku BW pun sempat baca jek..xsempat nk komen
sbb skrg ni aku rse mcm suntuk jek masa mcm2 nak buat
hahaaa

padahal bday Iman 10/7 lama lg :p
tapi aku ni jenis yg lg suke kalo bleh prepare awal
so xde la nnt kelam kabut pastu nyesal2 kan

and aku bajet xde la banyak..so dr bulan 1 hari tu aku da start beli sket2 barang2 utk party nnt
mcm paper cup plate sume bleh la prepare beli awal2 kan
pastu brg2 utk deco beli la mana yg mampu

ni skrg aku tgh survey idea nk create candy buffet
aku kan suke dessert, so aku berangan nk sediakan 1 meja yg ade gula2 cekelat kek..sume yg manis2 la..hahaaa

insya Allah ade rezeki lebih aku jemput la ramai sket ek
kalo andai kata korg tak terima jemputan aku nnt jgn la kecik hati ek
aku kan baru pindah umah, so bajet sgt2 la kecik

nnt sape2 yg terima jemputan, reply la ek bleh dtg ke tak
insya Allah jemputan aku akan edarkan dlm tgh bulan depan

nanti aku share ngan korang list2 preparation yg aku buat ye
bleh la jadikan panduan serba sket

:-)

11 comments:

MRS. K said...

skejab je erk dah nak setahun!

mama tisya said...

best2 candy buffet...hehehe..ko tgk kt blog nett psl tu..kot2 ada yg berkenan

iduraz said...

dah nak setaun dh anak bujang tu yerk..

[-suziey-] said...

besday party?? ouh i likeee..suka sgt pegi beday party..hahaa berangan mcm dijemput:p

Nana said...

tu dia..dia dah start dah mak pengantin hehehe
eksited kan ni buat beday anak2
nak2 dia nye 1st beday

POSH76 said...

wow mesti meletop ni..

Jiejah @ Iza said...

kami datang hahahahahaha yo yo ooo jekkk .

bizi la mak pantin pasni ekekeke

Iela Fazielah said...

insyaallah.. jgn lupa jemput aku ye....

ZuNas77 said...

Syana,

pernah gi GM plaza tak? kat sana byk giler party favours murah2. sbb diaorg jual in bulk. best2 plak tu.

mama_umar_maryam said...

yeahhh..tu dia xcited sudah mari nk jd mak panten,hehehe,slmt memprepare!!

cik helena said...

JGN LUPA AJAK KITE!!