IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 11, 2011

Eve De Beaute - Spa yang best

Hai!!!
wah korang, tak rugi aku beli voucher Spa kat MilkADeal before ni
mmg berbaloi2..

ari tu aku beli voucher Spa yang sgt murah RM36 jek
so da alang2 murah, aku amik la 2, sbb ttibe terpikir untuk jadikan hadiah anibesari aku :-)

ye korang, aku ngan syarul gi couple spa..best!!!

spa ni terletak kt the strand kota damansara
so mmg dekat je la ngan umah aku..
appointment kul 12.30pm


Spa ni pn baru jek bukak..dlm 1/2 tahun gitu
staff sgt2 la peramah & sangat2 berdedikasi..hahaa


Mula tu dia asingkan la aku & syarul
dalam bilik berasingan tu start ngan scrub pastu berendam dlm jacuzi selama 1/2jam
sgt tenang sbb gelap jek pastu muzik slow mendayu2
silap2 bleh lena dlm jacuzi tu :-)

ni bilik yang sorg2
kalo bilik yg couple tu dia 2 katil


lepas da abis berendam, aku tggu syarul kt dalam bilik sbb nak massage plak
so aku katil sini, syarul katil sinun
dua2 pn melayan mata sambil kena urut
oh sedap sgt dia urut
pastu siap letak hot stone plak tu
mmg hangat jek
yang hot stone & massage ni selama 1jam
lepas abis sesi tu mmg terasa lega 1 badan
mcm tak cukup jek rse..hahaha

pastu dia bg minum air tea yg pahit..hahaa
tapi syarul bedal licin 2 cawan tu

sebabkan tak puas aku up lagi amik utk facial plak
yg tu syarul la belanja aku..hadiah mother's day katanye :p

overall mmg aku puas hati dgn service dia
even bayar RM36, service dia mmg mcm normal price
sbb aku pernah pegi before2 ni pny promo
kata 70% off tapi bile kite buat treatment mmg service dia terhape.tak best!!!

ni antara promo yg ade :-)

ok sekarang ni khas utk mother's day & father's day ade promo
amik yang treatment aku buat tu:
Scrub + jakuzi + hot stone + massage = 90minit
harga dia RM168
tapi dpt free 1 lagi treatment tu + facial

paham tak??
maknanye RM168 tu utk 2 org pastu ade free lagi facial 1
yg facial tu utk sorg je la tapinye

nak tau lebih lanjt ko call jek dorg

Eve de Beaute

Telefon: +603 6142 3392

24-2, The Strand, Jalan PJU 5/20D, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor
Kuala Lumpur 47810
MY


-korang rajin2 la tgk MilkADeal tu..tak rugi beli voucher dr dorg
berbaloi2 sebab banyak yang murah2 & best2


11 comments:

POSH76 said...

beb kalau camni mmg berbaloi nak gilaaaah

MRS. K said...

aku tak pnah pegi pon buat spa.. muahaha.. scrub sendiri je la.. huhu

qemaishak said...

best juga nih sesekali p spa dimanja-manja kan hehe

Nak harap scrub sendiri jenuh la, mandi pun cepat-cepat sebelum anak mengamuk huhu

Nana said...

mmg murah gile kan promo2 dia tu
aku nk amek tp tkt xtau bila dapat g buat
mmg nak kena rembat gak ni

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh menarikkkkkkkkkkkkkk ... lastu aku pegi spa kt bluewave hotel tue ;-)

Jiejah @ Iza said...

berbaloi² , tambah berbaloi sbb gi ngan cik abe hihihi

Iela Fazielah said...

nak2..sempena anniversary aku hujung bulan ni... hubby suruh rikki...tq syana

Heidi Shafiq said...

aku pun suke MilkADeal.. :D

watyz said...

aku bli gak baucer kat milkadeal tu tp outdoor photography. spa2 ni kalo ada kat melaka ok gak la. best tgk ko g spa..

PUANSTOBERI said...

alamak..retu pun ai pun kan berdegar2 kat blog pasal ni. tp tak amek gak. hurmm..pas ni harus amik.. tehehehhe

gee ryder said...

wah syoknye!
berbaloi baloi...

nak gi jugak la ;)