IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 3, 2011

Gambar sekitar majlis pertunangan Zahiril Adzim & Shera Ayob

hahhaa tajuk xmo kalah tu :p
kot la dpt top ranking kan..hahahaa

ala sume pn da tau kan bob tu bertunang ngan shera..so dgn senang hati bleh aku jaja gambar dorg kt sini :-)
cuma maaf ye kualiti gambar sgt kureng sbb pakai hp sajok

ok cerita nye begini..hahaa
sabtu lepas, kul 9 pagi babah dtg amik aku ngan Iman pastu teros shoot gi IPOH

macho tak anak aku..kekeke

plan nak konvoi beramai2 tak jadi..so gerak sdiri2 udah
family aku yg sampai paling awal..sbb booking bilik hotel atas nama aku
pastu lepas asar sume makcik2 pn da sampai
teros gi makan kt area IPOH sana

Ttibe rindu Iman :(
mmg ramai yang ikut rombongan ni
happening sgt2

Uncle Murad, Mak Uteh & Mak Ngah

Makmok, Mak Long & Yaya
Iman & Tok Ba

Girls

Boys


Ok ni hari kejadian..pagi2 berkumpul kt paking hotel

Iman & Tok Anjang

AMARAN: aku sgt gemok dalam ini gambar :p
so tak yah tegor ek..kang sentap mak!!!


Aku & Mak Tam...ye mak tam sgt kurus mcm anak dara :p

yang tgh pakai baju melayu putih tu la abg bob
sebaya aku ayin tu
single lagi..hahaaa sape nak meh kabo..hahahaa

Bob & Makmok

Aku & bob

Iman ngan Pak Lang & Mak Lang

sume sepupu sepapat

ok sampai da umah shera
hantaran sume di bawak oleh mak sedara
glemer la maakcik2 hahaha

Aku tak pasti pakcik ni sape
tapiii Ya Allah punye baik la
rajin dia layan Iman
hahaaa kejap2 kang dia dtg kt Iman
agah2 la

siap bawak Iman jalan2 bagai..
Iman suke la ade org dok layan dia

eh gambar da berterabur..hahaa

sori ek gelap la gambar dlm umah
tapi pelamin adelah lawa sgt2

shera pn lawa..tapi mak aiii kurus benar
aku malas nk amik gambar sebelah dia..hahaa
kang lagi aku down..mokekeee


ok yg ni khas untuk MAYA
dia mmg minat sgt beto ni..tu sebelah tu wife beto


sesi sarung cincin

ni aku tumpang snap kt camera org..hahaa
sebab ramai sgt tak bleh nk ke depan
ape2 pn akak doakan yang terbaik untuk Bob & Shera
pasni kalo ade gosip2 liar jgn cepat melatah ek..

tak sabar nk tunggu 20/11/2011 utk kenduri nikah plak
:-)


19 comments:

cikmOt said...

sure blog ko ngetop hari ni...hehehe

PUANSTOBERI said...

Hero drama JUVANA tu, harus la meletop ranking blog Syana ni ari ni. Hik hiks.
Owh. Beto tu da kawen ek? Dia pun ada dlm drama JUVANA tu. CIkgu yg poyo. tehehehe.
Anyway, kawen nati lagi gempak kan.. :D

eLYies said...

confirm MELETOP!!!

AdanyaKauUntukku said...

mula-mula akak masih tak tahu saper tau

bila tgk komen..
mmmm...
baru tahu..

so ni ada darah artis gak lah Syana..huhuhu....

Nana said...

slamat dah diorang
suke tgk diorang
sweet kapel..
semoga berkekalan hingga jinjang pelamin
shera tu kurus sgt kan?
tp lawa

[-suziey-] said...

waa rombongan cik kiah ni..hehe..shera tu cun btl..body slim..hehee..

nk ank ko pakai sunglass yek..stgh bdk rimas..ank aku pn xsuka..

mya said...

aku jelessssssss.....

eh eh bkn jeles sbb bob (amboii tetiba tumpang jadi keluarga) tunang ngan shera. yg tu happy.. happy.. sama sepadan..

tapi aku jeles ko udah jumpa beto.
napa ko tak bergambar ngan dia noksss...
kalau aku jumpa dia mesti parkinson aku..

wife dia pun cantikk...
untung u dpt kawin ngan beto *tiba tibaaa...

nanti aku nak curi gambar beto kat blog ko ni ek..

syanasaid said...

cikmot~ hahaa tumpang nama org jek ;p

puan stoberi~ haah beto tu ade dlm juvana gak..poyo tp bleh tahan cute la :p

elyies~ haha xde maknanye

syanasaid said...

kak ila~ idok la glemer mana kak..hhaa

nana~ kurus gile..jeles aku..hahaa

suziey~ kejap jek iman nk pakai..elok aku snap teros dia tanggal

maya~ hahaa beb, yg tu pn makngah aku snap kan..aku maluuuuu
kekee..sile la amik aku xkesah ;-)

amyeryn said...

lps ni up la traffik blog cz org google tajuk entry ko paling atas kot..hehehe...kemain iman ngan spek ye...naper tkmo amik gmbr sebelah org darah manis tu..

POSH76 said...

I pun minat dgn BOB ni.....selamat bertunang sweet sgt

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku pepagi nunggu ko updatessssssssssssss ...tahniah utk kedua2 mereka ;-)

iduraz said...

oo, sedara rtis yerk..hehehhe..sweet jer shira tuh kan, kuruih..jeles
i pon minat kt beto, jd cikgu kerek dlm juvana..

ieyna firina said...

hi,br je follow blog awak n juz nak tggal komen yg zahiril sgt2 best dlm cite juvana..neway congrat 2 both of them, deorg look great 2gether..

MRS. K said...

aku 2 minggu lagi pon nak pegi meminang anak dara orang ni.huhu

NaharTinie said...

syana! akak minat la si bob ni dlm senjakala..rasa dia 'jantan' sgt dlm filem tu..kemsalam ke dia eh...heh

eza said...

belek2 gambar ko ni dlm hati berdetik cun2 gak boys2 dlm gambar ko ni gaya artis gitu...tup2 baca komen betol ek...perghhhh!!! tompang glamaer ar ko...

mama_umar_maryam said...

td kuor kt tv9,aku tgk2 camtu je kot2la nmpk iman,hahaha, peh body si shera..mcm aku je dulu,hahahaha

cik helena said...

KAKAK SAYA JUGA PEMINAT BETO.omaigod!!bini dia pon ade belog kan..waaaaaaaaaa