IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 16, 2009

Big Plate

hi :)
mood slow la skrg ni..plus selalu sgt letih siang malam kalo bleh nk baring jek
nk on laptop update blog pun malas..Farmville pn syarul yg dok harvestkan
kalo tak kaku je la kebun aku tu

ok la..aku tau blog aku ni sunyi dgn gambar food kan..meh aku tayang sket utk korg cuci mata :p
ni kesah last week..lupa hari ape. aku & syarul kuar dinner kt BIG PLATE
bukan ape uols bosan la mkn nasi jek..hukhuk nk mkn lain la pulak kan

tq en. syarul: awk bz study pun bleh layan sye ngade lg ye :)

sumpah aku lupa ape menu kitorg..



order 2 atas tu plus air barli panas 1 cawan (share ber2) jimat..jimat...




aku tau ramai yg dok tggu result aku kan..yg boleh aku kabokan so far so good
lain2 aku tak bleh reveal lagi..tggu la bile aku da ready ye
tolong doakan aku ye :)

20 comments:

MRS. K said...

baru nak tegur, syana dah lama tak tayang gambo JJCM

mama tisya said...

big plate ni kt subang kn..aku pernh dgr org citer tp tula tkde kesempatan lg nk try tmpt ni...

tkpe ko bykkn berehat ye..ptt ler aku msg kt fb,syarul reply..katanye ni bkn syana...nasibaik aku tk gosip lebih2...ekkekekek

shiemz said...

Mang aku dok menunggu.... tapi aku doakan yg terbaik utk hang shana... gudluck~!!

JiEjAh_DeEn said...

so far so good pun dah cukup good syana hehehehe

alwazz doakan yg terbaek tuk ko :-D

M@L@ said...

byk2 berehat yer...
dik kat ner big plate ni mmg terigin nak g sana mkn..

ppb_ppkp said...

syana..aku penah ke big plate ni sekali..perghh.....xhabis makan...
rasa teringin la pulak..uhuhuh..
syana...aku doakan smoga rezki ko ada..insyallah..khabar2kan la berita ye..xsabar aku nak taw..

Manjakusayang said...

wa... so far so goog yer... Itu petanda baik... amin...
nanti update kita yer...

syana, nanti kalo rajin jadi lah jiran kita kat ladang FV tu yer...
Email : manjakusayang@ymail.com :)

Beautiful Disaster said...

aah lah.tak sabar nak tahu. apapun ryn doakan semuanya selamat dan baik. take care.

CaMaRPuTiH said...

suram jek blog syana.. skali dia bt n3 hambik ko makannn!!!! kita pun suka gi sana..mmg big giler la...


hope everything going smooth. buat solat hajat byk2 tau. aku doakan moga hajat ko tercapai.

Nana said...

mak ai makanan ko melimpah ruah xnmpk pinggan weh heheh

cintaKusayangMu said...

k.syana..dineer hot plate kt subang tu ke??mantap ke kak mknn kt ctu??kabor ckit..
xsbor tgu result akk ni..

cik mas said...

bloghopping.. salam kenal syana. umah akak dekat dengan bigplate ni. syana dok mana? :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terliurnyer tengok..hhuhuhuhuhu...

insya-allah semoga semuanya berjalan dengan lancar..amin..amin.

supermot said...

meriahnya makanan tu. jgn lupa berdoa, jaga makan dan bykkan berehat.

Anonymous said...

inyaAllah..klu rezki tak kemana..byk2 doa k..n take care..masam8710

mya said...

insyaAllah ada rezeki tu nanti.

weh, aku slalu teringin nk gi big plate nie. tp taktau kt mana. hu hu

gee ryder said...

menu yg sama gak aku oder kalo ke big plate...

aku xsbr nk tunggu gd news dr ko..all d best!

Lady Caca said...

InsyaALlah ada rezeki.. Kami semua sama2 doakan..

Gambatte neh..

=)

mama_umar said...

mmg big plate aku tgk,hehe,puas ati btol,lame xtelan western aku rase tekak aku nih..ok dear, takecare,takecare & takecare ye ;)

ppb_ppkp said...

syana..aper citer/???