IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 11, 2009

Rindu kamu!!!

Salam kawan2...lama kan aku tak update blog..bukan malas, tapi takde bahan..plus asyik kena berebot laptop ngan syarul..huhu
bukan takmo beli laptop or notebook yg murah2..tp aku rse blom smp masa kot..buat treatment ni je da brape ribu abis kan..
so biar la dulu ikot keperluan :)
ok..aku nk ucapkan tq sgt2 pada sume yg sudi tlg aku ari tu (mencari Yassin)..Alhamdullilah aku da jumpa da :)

Syarul beli kt Masjid India..sbb dia tak tau Setiawangsa celah mana kedai tu..



semalam suami saya baik ati bwk saya kuar amik angin segar...lega!!!!



setakat makan kt area umah jek..pegi Ani Sup Utara..lately ni asyikla suka makan sup2




dapat makan sup rse lega sgt!!!




lepas tu malam my bestfren ever (ilia) baik ati melayan tekak aku nk mkn kek..nak kek SR jek..hahahaa

sampai 2 ketol dia belikan..TQ ilia..sayang ko smp mati!!!!
sat lg nk sambung makan kek :)

ok..selamat cuci mata tgk kek2 tu ye..hehehee
ade yang tanya condition aku camne kan..aku skrg ni ok..takde ape nk share lagi..
result pun tak tau lagi..nnt2 la pegi scan :)

11 comments:

MRS. K said...

saya pon suke A.S.U..
sup dia ok la

rasp said...

lum pernah try Ani Sup nie...
one day shud try lah...

cintaKusayangMu said...

adeh...terliur qis tgk kek tu..nyum.nyum..

CaMaRPuTiH said...

terliur tekak aku tgk kek yg ko dpt syana. saperla nak kasi aku kek gitu ek..sampai 2 ketui tu... rezeki2...


take care dear. jgn penat2.. bak pesanan syarulkan..

zety said...

i mish u too,ekekekek

Manjakusayang said...

Adoi..sedapnya tengok sup tu! Teringat Sup kat pasar malam kerinci! Lama tak makan... Kek SR tu lama tak makan... huhuhu

P/s : Jaga diri baik2 yer... BAnyakan rehat dan jangan lasak2 :)

Diarihatiku1976 said...

WAHHH... MENYELERAKAN... NYUMMMM..NYUMMM.. APAPUN TAKDE CARE EKK..

Nana said...

seb bek jumpe quran tu ek.hehe..asal xcall aku je?aku leh bg direction nk ke setiawangsa tu.heeh..xpel dah jumpe pun kan

ezzati said...

lama x mkn cake...sodapnyeee

CINTAMANISZ Lite said...

Kalo korang dok KL ni asek dok citer kedai makan mana yg ada masakan yg best....akak tumpang baca aje ler, hihi..

Nana said...

choc indulgance gile nye sedap
peberet aku forever