IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, November 19, 2009

Si gempal kuat cemburu

baru2 ni aku tgk rancangan motivasi bersama Dato Dr Fadzilah Kamsah..
tajuknye "Kenali personaliti anda melalui tubuh badan" (ha gitu la lebih kurang tajuknye)
antara banyak2 tu ofcos ai focus utk yg berbadan gempal, chubby2 cute2 kan..hahahaa sedar diri ok..

dia kabo, org badan cam aku ni, penyayang, suke amik berat, bla..bla..pastu kuat cemburu ko..hehehe mmg tepat ok..aku mmg kuat cemburu..time baru kawen dulu lagi terok ok..
sian gak kkdg kt laki aku tu..

tapi la ni da kurang sket..masing2 da kenal diri masing2. so dia nk lepak mamak?? pegiiiii ko nk gi jalan2 ngan member?? pegiiiiiii
ko nk gi karaoke??? ha pegiiiiiii aku tak dak hal la..hehehee even jeles gak..bukan ape uolls, jeles sbb aku kena dok umah..huhu tak aci ok :p

syarul selalu suh aku tny kt blog ni: KORANG ADE CHECK HP SUAMI TAK???
hahahaa sbb ape?? sbb aku selalu check hp dia..aku rse normal jek..dia nk check hp aku pn ok jek amik la..lg pun aku tolong gak dia kkdg tu..bile baca2 sms dia ade hal2 penting member dia kabo, kalo dia lupe aku ingatkan la kan..

tapi ape2 pn aku trust suami aku tu..dia seorg lelaki yg baeekkkkk punyeeeee
kekekeee

*entry merepek je ni..

15 comments:

helena's said...

betul la tu..saya pon chubby2 comel2 cute2,,wahhh..kuat cemburu adalah tepat!

kakakku..nak kawen!nt leh check hpn somi..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heehhe kita pun slalu check hp laki kita..tapi diam2 la..hahaha time dia mandi ke..walaupun kita taw dia camna..tapi sajerk la kan.dah namapun isteri kadang2 memang timbul syak2 nie hehehe

CaMaRPuTiH said...

aku selalu check hp hubby aku tp SENYAP2 ok. keji x? dgn tebiat ini gk aku tau prob besau dia. kalo idak haram dia xnk share. sumer nk pikul sorang2... SHARING IS CARING.... ngeeee

mama tisya said...

cemburu tandanye sayang..kn ko tk cemburu tk syg laki la plak kn...tp yg tk best mcm ko ckp la cz ko bg die kuar tp ko kena dk umh...ekkekekekek

bab check hp tu okla...percaya mn pn kt laki kena ada skit rs curiga bkn ler kita pk yg bkn2 cuma berhati2...:-p

Diarihatiku1976 said...

akak selalu check... terang-terang lagi akak check.. wakakka... bukan tak caya.. tapi kena berhati2 tu jer...sekarang ikan dah byk.. kucing dah sikit... hahahha

sara said...

kak...kite pun chubby gak..hikhikhikhik..memang kuat cemburu.
cemburu kan tanda sayang...hahahha..
nnti akak ckp ngn asben akak, sara pun check enset asben sara gakk.dalam terang k dalam gelap k.msti chech..huhuhuhuh

mAr@ZiEy said...

Syana..kalau org keding cam aku lak cmner..ko rse kontra ke ngan org yg chubby..waaa..

rasp said...

bak kata org, cemburu tanda sayang...
tapi biar cemburu berpada2,
jgn sampai cemburu bawa gaduh dah :D

Kak T JB said...

Jangan buat keja kelako...
nak check hp wat per kalau kita dah percaya kat dia....
Dah tentu if dia ada sms ngan pompuan lain, takkan dibiarnya sms tu camtu jer dah tentu dia delete kan. pi lah wat kerja yang ada paedah cikit...
yang penting, kita kena sayang diri kita sendiri terlebih dahulu sebelum menyayangi orang lain....
orang lelaki ni, kalau nak buat tak betul, dia buat juga....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahahha...
rutin aku tiap2 malam adalah check enpon laki aku..wekeke,,
yaaa..aku kategori cam ko gak..badan gempall..sah2 mmg aku kuat jeles ok..

bukan x caya kat laki..tp cm ko gak laa alasan nye..alasan lain tu buat sampingan je..wakakakaka

Nana said...

amrul mgm kategori badan gempal, gebus hehe..tp xde plak dia kuat jeles.

tapi kan aku mmg slalu cek nset dia kalau dia balik.tapi dia ni plak jenis nye xsuka simpan msg or history call dlm nset lama2 dia suka buang tros so tiap kali aku cek tu mmg kosong je

~Eila @ Along~ said...

ermm..eila jenis tak suke cek2 hp ni..cuma suke cek buku cek die..duit sumer dah kuar ke mana..hahaha..

ratu78 said...

jelos tu tandanya sayang... :)

bab check enpon, aku tak pernah check enpon hubby aku...entah lah tak terasa nak check pun wey....percaya kat hubby...biasalah...lain org lain caranya...hargailah hubungan semasa kita masih idup....

sall said...

jeles mmg wajib ada dlm hati kita, tapi yg penting adalah kejujuran sesama kita.
Yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

hahah sal2 xabes nk mekdi free