IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, November 6, 2009

Nak mintak tolong

Salam Jumaat!!
korang aku nk mintak tlg 1 benda la..
time kt Kuantan umah uncle aku tu, aku ade pinjam Surah Yassin Bertajwid dorg punye..
setiap ayat tu ade kaler2
cth: kalo kaler merah kena 6 harkat kaler grey tak yah bunyikan huruf tu, kalo kaler kuning 2 harkat
paham ke?? so bile baca hok tu aku yakin la tajwid aku btol..ateee org lama tak gi kelas ngaji :(

so blk KL aku suh la syarul carikan camtu..tak jumpa uols..merata mencari..nyesal tak mintak Yassin tu kt mak uteh..huh

aku mintak jasa baik korg kalo terjumpa or tau kt mana btau aku ye..zasss aku suh syarul pegi..
kalo Yassin biasa tu mmg byk umah aku ni..gi Tahlil, tuan umah sedekah..

so aku mintak tlg ye..kot korg kuar lunch ari2 Jumaat ni, sile2 la bantu kawan mu yg mengharap sgt ni

10 comments:

mAr@ZiEy said...

Syana..ko try cari kat Saba Islamic Media..kat Maju Juction Mall..kalau tak jumpe gak..kat Alam Sentral or Setiawangsa ade..kat situ..byk koleksi Al-Quran

Nana said...

cuba ko try cari kat sini, kat opis lama aku

Saba Islamic Media
1-2-1 Prima Peninsula, Jalan Setiawangsa 11 ,Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur, 54200


Tel: 603 - 42518792, 42510498

buka link ni

http://www.saba.com.my/index.php?option=com_contact&Itemid=3

SyaNa said...

mar & nana~ tq eh..nnt aku suh syarul cr kt setiawangsa tu..kalo sesat aku call ko ye nana

rasp said...

i ada beli satu sbb i dok gi kelas tajuwid sis, senang bila ada nie...
takde lah asyik kena tegur hehehehe
tapi i beli nie dah lama...
beli kat PWTC, time tu ada perhimpunan UMNO....gerai mcm2 ada...

hopefully u leh jumpa la kat SABA Islamic Media tu..

Liana said...

wa...bagusnya... Memang senangkan kalo ada yang cam tu... Semoga syana dapat mencari nanti...

cintaKusayangMu said...

k.syana...kt indon ni mmg byk bersepah2 g mane2 kedai buku islamin ader jual..
bukan je surah yasin, al quran pn ader yg version cmtu n macam2 size..dr kecik sekecik2 setgh tapak tgn..smpi la sebesar2 nye...

zety said...

nnt klu aku jln2 area warta bangi ni klu nmpk aku blikan ye syana..tp aku ade quran yg mmg berkaler2 ikut hukum tajwid nih,hehehe,mule2 pening gak dok dengung x dengung,tp mmg bykkk bagusnye :)

CINTAMANISZ Lite said...

hmm...baguih niat penerbit buku tu wat cetakan surah yassin mcm tu kan?? Hrp2 jgn ler dorang bg yg slh pulak. Bkn pe..skang ni byk mende yg cuba memesongkan akidah org2 islam. Hadis pun...byk yg palsu..hmm

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestkan kalu jumpa bagitaw nyek..kita pun teringin nak gak la...leh baiki bacaan yassin kita

Nana said...

heheh xg pon kt setiwangsa tu kan