IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 4, 2009

Aku sehat!!!

salam hari Rabu!!!!
amacam sume? sehat kah??? aku sehat2 je..takde la aku terlantar kan..aku amik leave pjg ni sbb nk tenang2 kan otak takmo stress..

cuti2 gini lg awal aku bgn..tido pn awal..saje nk hirup fresh air..
takde la aku tido melepek je atas katil di siang hari..mmg bosan siut..ye la terperuk je kan dlm umah..

ni ade laptop best gak..kang syarul bwk gi kelas sunyi blk aku..oh bile la aku nk dpt laptop sdiri kan..tak yah mintak2 org kan..kalo bleh nk notebook jek..kecik senang nk bwk :p

ko paham2 la kan kalo da terperuk dlm umah 24/7 mana ade cerita aku nk cover kan..
so ala2 bosan la blog aku dlm sebulan dua ni

tapi ape kata kalo tgk aku tak update ko pegi selak2 page belakang..byk interesting story yg aku da cerita..

ok selamat bekerja :)

9 comments:

ppb_ppkp said...

syana..kalo taW ko msti bosan.rilekss...selamat bercuti

ppb_ppkp said...

syana..kalo taW ko msti bosan.rilekss...selamat bercuti

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak paling2 bosan x tau x nak wat aper, tido ajer laa.....hikss...

helena's said...

kalo sempat saya terjah ek!

sararisa said...

kak syana sambil2 layan bosan akak tu meh join contest sara...ekekeke

gee ryder said...

ntila aku dtg mlwt kt umah..ada gak cite ko nk story kt blog hehe

cintaKusayangMu said...

k.syana..pe kate di waktu tghri yg pansa tu g jln2 kt mall ke..dpt cuci poket skit2..mokekeke

mya said...

babe, jaga diri bebaik k...

elly said...

babe, ko gi la usya2 low yatt tu beli yg cute notebook, xbape mahal la aku rase..