IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 29, 2011

Mode: Mari minang anak dara orang

saje jek aku kasi gambar kecik :p
esk akan gerak ke utara tanah air utk ikut rombongan meminang anak dara orang

saje aku sebok nak ikut..
hahaa dr aku bosan dok berdua ngan iman kt umah sbb syarul bz study


lawa kek ni..blom tgk live lagi tapi aku jamin sure lawa :-)
mama aku sponsor 1 dulang kek utk hantaran

so aku pilih mini kek sbb cup cake tu mcm da biasa sgt kan
esok insya Allah naik ngan babah
dorg amik dlm kul 9pagi gerak teros ke utara

harap2 Iman behave la sepanjang papa dia xde ni
ade aku kalut2 tanya kt FB ari tu cara2 nak bwk bubur iman ke hotel kan
so aku da dpt idea utk masak bubur siap2 pastu bekukan
smp hotel laju2 letak dlm esbok
nak makan nnt aku panas kan saje

yes Iman da nak dekat setahun..tapiii dia blom cecah setahun ek..ade lg 2 bulan lebey
so sementara tu mmg aku xmo kasi dia mkn makanan org tua yg ade garam gula bagai
xelok ye utk sistem penghadaman
lain org lain cara jaga anak ye..so sile hormat pendirian aku :-)

pernah la aku kasi iman rasa2 sket food aku, tapi tidak la nak bg dia mkn sampai kenyang
setakat colek2 sket jek

tapii nak selamat, syarul suh bwk sekotak nestum..hahaa
risau anak takde benda nak makan nnt


nanti kalo diberi keizinan aku upload gambar sesi meminang ye :-)

8 comments:

qemaishak said...

Cute je mini kek tuh tapi kecik benar gambarnya, surprise ye kak hehe

Best ikut rombongan ramai-ramai camni, mesti iman seronok.

syanasaid said...

hahaa saje seprais qema..
harap2 iman hepi la xmeragam

Dee said...

harap2 semuanya berjalan lancar..

POSH76 said...

beb cantekla mini kek tu ...agree ur anak u tentukan caranya..

[-suziey-] said...

ye aku hormati pendirian ko..n salute ngn ko sbb gigih pertahankannya..hehe..mmg btl jgn mulakan bg mknaan yg berpreservatif bagai..cute kek tu wei!

PUANSTOBERI said...

hihi...mau minang utk siapakah itu??? cam tau je. hik hik. org glamer tu kan. hik hikss,... :D

Myra Jay said...

Betul tu kak, lain org lain cara jaga anak.. Tp mmg makanan skg banyak gula segala, baik kita buat sndiri puas ati kan :)

mama_umar_maryam said...

tgk dari jauh pon tau kek tu cantek giler,skg nikan ade cupcake style beso tu,aku suke gak