IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 22, 2011

Al-Fatihah kepada Rozana Yusak (Kak Yan)

Al-fatihah untuk Kak Yan (Rozana Yusak)
arwah ni jiran aku dulu kt Berek Balai Polis Gombak
senior aku time sekolah..sangat2 sedih bile dpt tau berita ni :(

arwah meninggal akibat di bunuh dengan kejam, gara2 cemburu atau dendam
binatang sungguh sape yg buat tu!!!

dulu kat berek polis tu dia antara kakak2 yg hot la..
ye la, time tu masing2 sekolah lagi..kak yan da abis sekolah, da keje
lawa plak tu :-)

oh kenangan sungguh :(

yang tgh tu Cik Yusak, ayah arwah
belah kiri tu babah aku..time ni kt bilik mayat hospital selayang :(


berita pasal kes ni: http://greenboc.blogspot.com/2011/12/kerani-perempuan-ditikam-35-kali-di.html


http://suarabawahtanah.com/2011/12/22/kerani-bank-maut-ditikam-15-kali/


macam2 versi yang kuar..aku pn xtau mana yg btol
tp kite serah kt polis je la..biar depa siasat benda ni


aku mintak jasa baik sume reader blog aku, tlg sedekah Al-Fatihah utk arwah kak yan


& tolong doakan agar polis cepat selesaikan kes ni..biar penjenayah tu ditangkap..


smlm pegi ziarah umah family dia kt Ijok, sayu aku tgk mak pak dia adik2 dia & nenek arwah yang tgh terlantar sakit :(...sayu sgt2..


~ Kak Yan, bersemadilah kau dgn tenang di sana~


Al-Fatihah

12 comments:

mama tisya said...

al-fatihah utk arwah

Nana said...

yallah..jiran ko ke..aku br baca paper tadi
kesian..kejam sgt dia kena bunuh
alfatihah...

MRS. K said...

alFatihah

pnsusu said...

al fatihah....moga ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman,,,amin

POSH76 said...

al-fatihah...sedih...kejam sungguh manusia zaman ni

~AmyLiana86~ said...

baru baca paper td..takziah buat keluarga arwah..al-fatihah...

mama maman said...

alfatihah.. baca paper pg nih.. moga2 pembunuh zalim tuh dpt pembalasan setimpal...

aryana qistina...... said...

al fatihah untuk arwah...

PUANSTOBERI said...

Al-Fatihah...

Org skang ni simply2 je bunuh org.. apalah nak jadi kan...

F.A.R.A.H. deeb said...

Salam, Yan ni best friend akak masa SMKGS dulu (Form 1) Pastu akak dah pindah sekolah terus lost contact. Menggigil bile dpt tau pasal ni. Hopefully orang yg bertanggungjawab akan terima balasannya segera, amin :(

Pinkjambu said...

ya allah jiran ko rupenya.. alfatihah.. semoga polis cepat selesaikan kes ni

Emily said...

baru baca paper td..takziah buat keluarga arwah..al-fatihah...