IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 6, 2011

The Twilight - Breaking Dawn Part 1

Morning!!!
ok fine sume da tgk kot cerita ni
aku yg terlambat :p

nasib la ade mama & babah bleh tlg jaga Iman
dapat gak la aku tgk wayang kan..kalo x, huhu pasrah je

ok sgt2 best cerita ni..time ending tu rse mcm xpuas jek tgk
ttibe da abis kan..huwaaaaa.....
sgt suke Edward dlm cerita ni
ok fine Jacob lagi ensem kot...tp Edward sgt2 romantik, lagi2 part dia senyum tggu Bella kt altar time dorg nk kawen tu
fuh!!!! cair jek tgk dia senyum :p


part hanimun pun suke :p


tapi Bella, mcm biasa la suke degil2 keras kepala

pastu bajet hot stuff :p

*ok jeles*


Weken ari tu, kuar ngan mama, babah, watie, ejam & mai gi Wangsa Walk

mula nk tgk Ombak Rindu, sekali tu tiket sold out ko..

gile penangan cerita ni....takpe, aku tggu demam Ombak rindu reda, baru aku pegi tgk wayang

kitorg masuk wayang ber4, mama & babah jaga iman sambil bersoping kt luar nun

aku xde kekuatan mental lg nk bwk dia msk wayang..hehee


Nasib la ade adik2 sudi teman :p





budak kena tinggal 2 jam kt luar ngan tok ma & tok ba




Iman & Pak Lang


sayang Iman :-)


Nanti nk tgk Ombak Rindu, ade tak yg sudi jaga Iman lagi??? hehehee


8 comments:

rasp said...

i lum tgk lagi...jeles wei...
SH & anak2 i dah layan sbb haritu SH cuti so bawa dorang tgk citer nie...
lagik lah i jeles tauuuu....

POSH76 said...

dah lama tak tengok wayang asik terbabas ajer....aku citer cam ni kureng sikit...mau tido kang...cantek deko untuk krismas

~diAhOntHeblOg~ said...

meh pas kt aku..ok je aku ni..layan budak best!

qemaishak said...

Tak tgk lagi..tunggu dvd jela..ajak suami katanya xsanggup nak tinggal anak huhu

mummy_ayu said...

kan?..mcm tak puas hati je neding mcm tu..and tak sabar tunggu part 2 plak pas nie...

Ombak Rindu...Ayu pun lum tengok lagi..

ieda said...

dikk mereka berdua nie dah kawin dan ada anak kann ..

upsss bukan kawin mcm kita tuu tapi luar nikah nyeee :)

Cute MuM said...

kesian iman kena dok luar..
dania setakat nie ok jer kalo bawa tengok wayang..
tapi kami kenalah pilih cerita yang sesuai bawa dania..

mama_umar_maryam said...

hik2,aku tgk kt yuotube je weh,dah x blh nk cover citer2 wyg besh ;(