IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 22, 2011

Bvlgari Perfume ~ Idaman dari tahun lepas..

Fuh!!!!
syukur alhamdulillah....dapat gak ape yg diidam kan

aku suke perfume Bvlgari Omnia Amethyste ni dari last year
lama kan??? hahahaa
bleh jek kalo nk beli sdiri masa dapat Bonus b4 ni..

tp sape2 yg kenal aku ni, jenis sayang duit
tapiiii bkn la makna aku penjimat..bukan..hahaaa
cth: aku nk sgt2 perfume ni..harga RM310
tapi syg sgt2 nak beli time ade duit..tapiiii aku akan terbeli benda lain
cth mcm raya ari tu, dapat bonus, konon nk beli perfume ni..tp syg duit
end up aku beli mekap yang harga dia, tambah belas2 ringgit da dpt perfume ni..hahaaa
sengal bukan????

ari tu masa awal2 start sales kismes, ade la jalan2 parkson ngan syarul
lalu depan kaunter perfume..sekali aku tunjuk la perfume ni
aku kabo, dr tahun lepas aku nak..

tp tidak la berharap dia nk belikan...

sekali selasa lepas, balik keje dlm kete dia hulur kotak ni
hahahaa aku pny terkejut..smp peluk2 cium2 dia time dia tgh driving..hahahaa

wangi sgt bau dia..mmg kena dgn citarasa aku
botol sgt2 unik..


tu yg best beli perfume time kismes, bleh dpt gift yg best2

aku dlm clutch..bleh pakai gi dinner :p


muka hepi dpt perfume :-)


budak sebok kacau org posing..hahaaa


ni lah hadiah bday aku januari ni..hahaa

awal gile dapat..da pakai pun :p



9 comments:

Jiejah @ Iza said...

waaaaaaa bestnya ,perpium akupun dah abes ..huwaaaaaa daddy cool x mo ker bg hadiah gak eekkeke

~AmyLiana86~ said...

so sweet...hehe..

mama tisya said...

best bli perfume bila dpt gift mcm2...advance adiah busday ko

POSH76 said...

bvlgari punya koleksi bau mmg tahan lama...bessnyer cik abe hadiahkan perfume..

mama_umar_maryam said...

mmg cantek weh dgn design botolnye,pehhhh,buat aksi 18sx dlm kete xper,laki bini halalll,hahah

Mya said...

aku nak gak beli perfume. lancome.
tapi tu la. sayang duit. hukss..

watyz said...

wa...best nye dpt hadiah minyak wangi. aku nye time kawin pon ade lagik. hahahha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

terbaikkkkkk ... hadiah bestday awal setahun .. heh..hehh... takper belasah jer ;-)

~diAhOntHeblOg~ said...

wahhhh...bestnye..bg aku lotion beb!