IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 15, 2011

Pandai KFC Malaysia buat lawak -Maharaja Lawak Mega

hahahaaa *gelak besar aku*
ape la pny sengal KFC, elok2 smlm aku canang pasal kupon bleh dpt free burger tu, tup2 KFC ckp promo ni da abis..haahhaaa

lawak..lawak..padahal b4 tu tulis kat kupon promo smp 15 January 2012
gile, tak smp 15 Dec 2011 da abis stok..


tu la, lain kali b4 buat promo pikir dulu masa depan
aku pn mula mcm terkejut gak baca promo tu, dia xtulis pn minimun purchase berape
len kali stated kan kt situ, with minimum purchase RM5 ke kan..

tapi xpe la, as human, kite amik postive side la kan
andai kata promo ni still ON, sah2 kite akan pegi bkn sekali, tapi mungkin 2 kali ke kan
so bile benda ni jadi, at least its good for our health..positif maaaaa..hahahaa

ape2 pn mmg sengal la kan..sbb b4 ni McD ade jek buat promo best2 gini, tp xpernah fail pn
hahhaaa so agak kelakar la kan..
nasib aku xprint lagi..kalo x rugi ink printer opis aku jek :p
& mmg rosak plan aku ngan KIM nak makan zinger burger ni
:(

-kejadian yg sgt2 memalukan utk KFC-

14 comments:

♥cikmOt♥ said...

pihak kfc dah tak senang duduk tu weiii...risooo ok...

qemaishak said...

nasib tak g serbu KFC lagi kan kak hehe

watyz said...

la x tau pon ade promo kfc ni. tu la tiru stategi kawan sebelah tp salah... :)

Myra Jay said...

Itula masa nak buat tak fikir, buat la BUY 1 Free 1 ke, ini beli air pun leh dapat voucher..

Kan termalu sendiri ;)

Munnafendy said...

abis sume warga kfc termalu jugak huhu

ALoNa CintamaniszLite said...

Adik akak ngan isteri dia bertuah sebab sempat guna kupon ni, hehe..dia beli bun 60sen jer...leh dpt burger, air dan fries...hehe.

Nana said...

HAHA mmg bangang
aku dah komen kt page diorang
memalukan

Pepel BoNda AmaNi said...

tue la....baru aku nak g lunch nie...siut sungguh...

~diAhOntHeblOg~ said...

tu ler..baru nk print..siot je

rasp said...

baru je planning nak gi terjah...
iskkk mesti KFC malew kan.....

POSH76 said...

mmg nak kena saman KFC ni.....aku pun baru nak gi malam ni kensel!!!

++eden|essey++ said...

syana ari yg sama KFC kua kn promote.....jam 6 pm hari yg sama gak die dah announce....so tekebil2 la ako..sbb dah janji ngan cik abg nk dinner xinger beger double lg....hahahaha...so x sampai 24 jam kn....hawau tul la...so besoknya ako kene hentam baik punye ngan opismate ako...hahhaha..arituh burger oke jek buat promo kn..tp die ttp kn kene beli soft drink....agaknya ramai yg beli roti je kot....pastu dpt set combo lg.....tp cam x caye jek KFC nk bg 1 set combo pastu double lak tuh...mmg betul kasi panas la KFC ni kn....hahhaaaa

Cho Zila said...

sabojerlerkan... camnertu... tak baik betoiler.... kenapalah tak berfikir2 sebelum buat... moga ambik iktibarler kfctu...

mama_umar_maryam said...

tu diaaaaa...merudumla pasni kfc,kih3