IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 13, 2011

Jom karok bersama Iman @ Superstar KL Festival City Mall

Morning!!!
ok part karok Iman da pass..after this bleh bawak dia gi karok lagi..hehee

pasni misi nk bawak Iman gi wayang plak :p

last weken otw gi umah mama kt Gombak, singgah KL Festival City Mall
hajat hati nak lunch sambil manja2 seisi keluarga..hahaa
ye la, kesian Iman tu, ari keje mmg jumpa mak pak tak smp 3 jam
so weken ni la nk jalan2 spend time ngan dia kan

budak yang ngade2...
ttibe nak nangis..babab kang :p
perangai baru dia: suke buat2 nangis..kalo org tgk mmg dia ni sorg yg cengeng jek..tp dia nangis tipu2...notty tau

mula da lunch nasi ayam kt Ciken Rice Shop
sekali jalan2 dalam tu jmp tempat karok..
bleh plak ade promo lunch RM8.90/pax
dpt makan + air + 1jam karok..
tgk la bill tu..berbaloi2 wei..
promo ni mmg setiap hari..termasuk sabtu ahad..pegi la terjah sana

sbb da kenyang, kitorg oder spageti meatball
mmg xabis :(


pastu sandwich + fries..yang ni aku tapau dlm tisu bawak balik
rugi weii..hahaa


pastu dapat air 2..

ok jom tgk Iman berkarok..

ok la dia dlm tu tapi mmg xbleh tutup lampu

hahahaa tutup lampu teros nangis sedih suh bukak..adoiiyaiii

sebok nak ckp kt mic jugak..
dok paaa..paaaa...pastu gelak2..hahahaa

mmg penuh air liur dia kt mic tu..hahaaa



pasni mmg bleh la bwk dia lagi..

tp tak bleh selalu la kan..pekak plak anak aku nnt..hahaa


time bapak nyanyi elok jek dia dok sebelah bapak..

time aku nyanyi..mula ok..



gamaknye sore mak mcm "mak sin chan" kot teros dia landing baring

haahahaa..kecik ati :p



ok aku pny sore mmg hancur..hahaa

sbb tu bleh pegi karok ngan laki jek..dia jek yg bleh dgr sore mak sinchan aku

hahhaaa

rasa mcm nk repeat balik

lepas ni bleh ajak adik badik aku..dorg tu sume kaki karok..

oh ngan mama sekali pn join karok tau...
so adik badik, nnt kite pegi sini lunch ye...

13 comments:

POSH76 said...

tang karaoke yg bess tu...yg penting leh nyanyi...hantam jelah hehe

ZSqueenbee said...

sonoknyee karok..dh lme x try test sore nih since ade baby..hihi...lps ni nk terjah jugak..

marinahunny said...

dh big boy dh iman..kejap je ek syana..

iduraz said...

hehehe, iman baring bila dengar sore "mak sin chan" yang tak tahan tuh..hehehe, bgus dia ek, takdelah sebok nk kuar..

adarnadzmie said...

karok sampai tertidur boboy tu... hehe

PUANSTOBERI said...

sejam ker?? Mana cukup tu. Nak makan lagi, nak nyanyi lagi, pilih lagu lagik. HIkss

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2..i like...nk jugak!!!

qemaishak said...

dah besar iman..bab nangis olok-olok tu sebijik cam ammar, lau dgr org nangis pun dia suka ajuk hehe

sW33tdARLiNG said...

amboiii dah try karoks kat sana erk.. akak pi masa opening hari tu jer, still byk kedai yg belum ready... sampai sudah tak jejak lagi sana cam crowded benauu

ieda said...

ekkeke rajin tul bawak anak pi karok .. huhuh akak last karok masa anak dara dulu .. tu pun kena tipu .. sbb masa tu akak x pernah jejak kaki ke karok .. kira mereka mengenakan akak leer huhuh

watyz said...

wa..seronok nye anak beranak g karok.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

iman jom karok ngan amani...

AdanyaKauUntukku said...

bestnya...
iman boleh ye layan2 cam tu
akak pernah sekali request nak bawak fahim ngan alieyah gi karaoke..
kena reject dengan bbahnya....
isk isk