IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 20, 2011

Semalam cuti kerja ofis..tapi kerja rumah still on

Morning!!!
adoii skrg ni rse mcm xde mood jek nk update blog ni??
kadang tu idea melimpah ruah..hahaa tp M.A.L.A.S

smlm aku cuti, bile aku btau org aku cuti, ramai akan tny.."pegi mana..??"
jawapan nye: dok rumah settlekan keje umah :p

gitu la kan kite org pompuan ni kalo cuti..hahaa poyo jek
cuti keje opis, tapi keje umah buat gak kan
idok ler kata dok kt umah merap jek atas katil *even itu yg aku angankan pun*
tp endup bile da cuti kt umah, bangun pagi2 teros start enjin buat keje

tapi jangan la bayangkan keadaan aku begini :p


sebab aku awal2 lagi da suh syarul anta Iman ke nursery

walaupun, mcm kesian tgk muke dia kena bgn pagi tapi tetap aku cekalkan hati suh gak bapaknye anta gi school gak


sebab aku mmg nk rehat mulanye..


tapi....last2 keadaan jadi mcm bawah ni :-)

tapi part menjahit tu tipu la..hahaaa

gantikan gambar menjahit tu dgn baca novel sampai tertido..hahahaa

pastu aku masak ini

Ayam Panggang bersama Kentang & Lobak..
suami balik keje muka hepi jek..hahaa ye ke????

best gak jd suri rumah..aman jek rse..

tapi Iman kena anta gi nursery..baru aku rse AMAN..hahahaa

jahat aku kan..tak la..sbb kalo dia ade tu, suke gadoh2 ngan aku
rebut TV la..hahahaa

elok aku nk tido skrg da pandai tarik tangan aku ajak main
kadang aku tgh baca novel, siap dia tarik novel letak tepi pastu tarik tangan aku tunjuk dia nak ape..hahaa


tp smlm angau gak la dia xde kt umah..tapi aku kuat kan semangat kul 5 baru aku amik dia jalan kaki *sebab kete xde*

last2 berlari aku dukung dia sbb ttibe ujan turun...

8 comments:

Afne said...

tinggggg! tetiba nk mkn western. poyo je aku ni hahahaa

qemaishak said...

sokmo gitu la kak, walau cuti keja rumah tetap on kalau tak serabut otak tgk rumah tak berkemas, pakaian tak basuh hehe

SYANI said...

Kalau nak buat kerja rumah, kalau budak2 takde baru la rasa aman sikit.

POSH76 said...

tapi mmg betul kalau nak hapdate blog kene ada mood....kalau takde mood idea bnyk pun rasa cam blocking jer

Falsya said...

sedapnye food tuh..tetiba rase lapar pulak..hehehe..but standard la kalau pmpn mesti keje umah xkan settle..hadoiii..

AdanyaKauUntukku said...

penat kan
tp tugas seorang isteri dan ibu tu punya pasal
kite kaum wanita ni
harunginya dengan ikhlas kannn

mama_umar_maryam said...

thats y aku klu cuti,klu blh nk g mane, sbb nnt end up kalah bibik buat keje,hahahaha, tp kdg xblh gak nk g mane2 tu ;(

Iela Fazielah said...

skali skala... antar anak kat taska.. kita dok rmh relex2 or buat kerja dgn aman....