IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 8, 2011

Finally...syukur alhamdulillah

woot..woot...
sume pun da tau kan AA ade buat promo 10sen
hehee pagi2 aku da masuk website AA
asyik la dok kt waiting room

sekali da ok tgk rege total tempat kitorg nak pegi tu dalam RM600++
sms syarul, sekali dia ckp ok ON!!!!
yippieeee

pastu gatal tgn dok nak godek date lain plak
sekali tu tgk2 lagi murah!!!
sbb hala pegi bleh dapat tiket 10sen tu

elok nak book, bleh plak dia anta aku ke waiting room
huwaaaa meroyan aku..hahaa xsenang duduk teros

laju2 sms NANA mintak bantuan..hahaa
elok tgh YM ngan nana, bg dia details sume, sekali bleh plak aku msk
hahhaaa tq nana layan aku :-)

da settle booking, total tiket kami 3 beranak = RM470.20
best..best...
nanti2 la aku btau aku nak pi mana ek..
sbb jauh lagi date nk terbang :p bulan July 2012
tp dalam malaysia je la...

nasib baik bulan posa jatuh ujung2 bulan july kan
hahhaa aku booking tanpa tgk kalendar 2012
aku guna kalendar kt HP jek..hahaa
nasib baik la kan...sipi2 jek

ok tu je nk cerita
start simpan duit utk jalan2 bulan july 2012
tabung July 2012 akan dimulakan hari ini
mari lah kite isi tabung tu sama2 ek en. syarul :-)

10 comments:

mama tisya said...

slamat cuti2 wei..jgn lupa FM utk aku...hehehe

watyz said...

waa..best nye nak g cuti2.. berbunga2 hati kan.. :)

MrS. F!zA said...

xdpt merasa lagi..bulan terbang adalah bulan sy berpantang..huhuhuhu

MRS. K said...

aku tak berani nak beli weh.. sebab teringin nak pegnen.. heehhe

Gieyana said...

Bestnyer beb! Tahniah..igt nk pegi gak tp kena check schedule properly..

Nana said...

hahah aku la yg xnaseb baik ni kena bulan pose hehehe
aku try call nk tukar date bape sekali harga sama mcm harga aku bli tadi jadi double la..mls la puasa pon puasa la hahaaa

etiey.com said...

selamat bercuti hehheeh! buka kat handphone pn tk blh, kt pc tergedek gedek lg air asia huh

pnsusu said...

alhamdulillah...

selamat cuti2

mama_umar_maryam said...

heheh,seb bek tgk kalendar,jd mcm nana fly bln pose..tp xper weh..asal dpt tiket murah,best!

Alexander Manzer said...

xdpt merasa lagi..bulan terbang adalah bulan sy berpantang..huhuhuhu