IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 28, 2010

Jom jalan2 bersama Iman

btol la, da ade anak ni xtau nk cerita pasal ape..asyik la nk cerita pasal anak :p
kukuikuiii..jangan la plak boring ek :-)

kali ni aku bg iman cerita ye.bg dia pektis buat karangan skolah nnt :p

umi suke bawak iman jalan2..sbb umi tau iman suke pegi shopping mall
sbb kt situ ade econ..sejuukkkkkkkkkkk
iman ni kan auntie, mmg suke sejuk..sbb iman ni suke berpeluh..org domok la katakan :p

iman suke bile umi ngan papa letak iman dlm car iman kaler oren ni
pastu iman suke car iman ni gerak2..iman xsuke bile stop..


kalo nak stop, umi kena agah iman camni..baru la iman seronok
kalo x nnt iman boring
iman suke umi agah iman..sbb umi ni over acting tau..beria dia agah..sian plak kt dia tu yg iman pn gelak je la..layan kan ajeeeee


masa ni iman tgh tgk umi makan..masya Allah..tak insaf2 makan banyak
pastu kata perot tebal :p
iman boring da dengar umi dok cakap badan dia gemok
iman tgk tak la gemok pn :-)
*itu aku saje tambah*
iman suke bile papa dukung iman..sbb papa tinggi.so iman boleh tgk pemandangan yg luasss
kalo umi, iman xsuke sbb umi pendek :p
pastu umi tak reti dukung iman..iman rasa mcm nk jatuh bile umi dukung

selalu lepas penat berjalan, balik umah jek iman akan terdampar kepenatan camni
auntie2 nampak tak puting iman tu???
umi selalu gelak tgk iman isap.sbb dia kata mulut iman mcm ikan badaraya dlm aquarium :p
hehehe tp iman rasa da abis comel da mulut iman ni


ok, itu je cerita iman kali ni
iman ade terdengar pagi td umi sembang ngan papa nk bwk iman gi OU
harap2 jadi la..tak sabar iman nk jalan2 lagi :-)

14 comments:

mama tisya said...

bgs la karangan iman ni..antie suka..nk2 part umi nk dukung iman tp iman tk suka...ekkekeke

eLYies said...

iman makin beso dah..kejap je kan shana...bagus anak ko ni...senyap je..tak byk ragam....good boy!!

eLYies said...

iman makin beso dah..kejap je kan shana...bagus anak ko ni...senyap je..tak byk ragam....good boy!!

SyaNa said...

erryn, aku dukung dia mcm nk jatuh..kekee

elyies~ alhamdulillah.harapnye da besor nnt pn xbyk songeh la

Nana said...

aunty bagi markah A+ utk karangan iman ni heheheh
gitu la..skang baru la ko tau kan nape aku ni suka dok cite pasal anak je kt blog heheh lantak arr kata blog kita kita nye suka la kan hahahahhaha

Diarihatiku1976 said...

iman makin beso dah..kejap je kan ....senyap je dia..tak byk ragam..

SyaNa said...

tq auntie nana :-)
aku sokong!!!

kak ina mmg rasa kejap je dia.tup2 da debob da..mokekee

Iela Fazielah said...

aah syana... makin debab iman ni.. muka dia persis papa dia.... aku suka budak senyap n suka gi soping ni mcm irfan.. nnt dah besor... ko ckp jom gi jln... mesti dan2 tu dia tunggu dpn pintu sambil pegang kasut mcm si dak irfan skrg... hehe :D

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

weii,..ni bukan citer iman ni...ni iman bercerita bagi pihak ko ni syana...hahaha...

cintaKusayangMu said...

wah iman sudah pandai bercerita....

sall said...

Aalalalaaaa.....comeynye cerita iman, aunty suka la....nak lagi3

gee ryder said...

ala iman dh besar la..makin tembam makin comel..
X sbr nk tgu afeef bsr camni,best sket nk pgng nk main

::YanN:: said...

yang.. aku pandang muka si comel nih, aku nampak muka syarul je yang.. takde muka hang pon.. kekeke..

sall said...

yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”