IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 29, 2010

TQ Nuffnang

alhamdulillah :-)
sejak aku mula berblog ni, da 3 kali aku dpt payment dr nuffnang
ni tgh tggu chq ke3 la ni

nampak amount last sekali tu?? yang unpaid tu??
RM300 lebih..yeaaahhhh
tu paling banyak aku dpt tu.tapi jenuh nk kumpul.dari aku peknen aku simpan xmo cash out
so smlm tergerak ati mau cash out.bleh soping2 lepas ni *wink*wink*

skrg ni slow sket iklan aku.maybe sbb aku pn da tak tegar mcm dulu2 baru2 join
plus skrg ni banyak sgt blogger yg join nuffnang.so sume iklan diagih2kan
dapat la sorg ciputkan..tapi ok la dr takde :-)

lepas ni berjanji akan kembali tegar!!!
korg tlg support aku ye.tq pada yang setia bersama aku *ecewahhh*

-rasa mcm nk buat contest la- lalalalalaaa

16 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

shana atau syana...
aku pun pening ejaan mana satu

hurmm...BE kat blog aku pun kekadang ada, kekadang takde...main cak cak plak...
banyak la hang punya unpaid...bak sini sikit...

mama tisya said...

byk tu ..dh smp 3 cek..aku tgu 2nd cek mayb dpt bln oktober nanti

MRS. K said...

byk tu weh.. caiyokk

SyaNa said...

comot- syana nama glemer :p shana nama asli..kekee

erryn~ aku pny ntah bile dpt..br cash out ntah2 bln 11

mrs k~ chaiyokkk jugak.tq:-)

Diarihatiku1976 said...

yesss.. jadilah tu kan syana... yg penting diari kita update...

SyaNa said...

kak ina, haah rezeki gak tu kan

ieda said...

salam...lama tak jenguk sini..dah ada baby rupanya..oklah tu..duit buat rezeki baby.

saveme_zero said...

wahhh..byknya. aku cash kan tu suku dr ko pya..hahaha. jadi la..dr xde kan.

Nana said...

perghhh banyak nye wei rugi aku xmula dari dulu2 haha baru skang nk hegeh2 ada blog

marinahunny said...

erkk..kalu lama2 x cash out duit tu dia boleh burn ek?

Dayu said...

sikit pun sikit lah kan
300 tu byk lah tu
dah lah kumpul lama kan..sama la kita
nak merasa byk. kena la tggu lama2
tapi dari takde..

rasp said...

banyak tu sis....
bila nak blanja hehehehe

::Mamalyna:: said...

wahh...banyak tue, mesti iman dapat jugak habuan dari mamanyer..hehehe

sall said...

Rezeki3....boleh lah belaja aku mkn2. hehehehe....

mama tisya said...

buat2 contest byk lg..nk2 adiahnye mkn2,aku sukaaaaa

sall said...

MAKAN MCDONALD FREE?????