IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, September 20, 2010

Rezeki dari Touch & Go

ni la org kata rezeki datang bergolek2 *iskhh ttibe teringin ayam golek*
korang kad T & G korg camne??
macam hok bawah ni ke?


kad aku yg camtu tau.kesahnye masa otw balik KL dari tepeng tu syarul nak topup la
so singgah kt ofis plus kt tol Tepeng tu
hajat hati nk topup RM50 jek
sekali tu syarul dgn lagaknye tunjuk baki kt aku
RM170+++ (balance time tu mmg sedey la)

rupenye kitorg dpt ganjaran RM168.00
tak tipuuuuu..ni berkat aku dok topup gi keje ari2 la ni
kalo da seminggu RM50, kalo setahun da brape kan
ni la kot bonus nye


mmg berbaloi2 kan :-)
pada yg tak tukar lagi, gi la kt ofis Plus..aku dulu tukar kt ofis plus area PEnang tu
*lupa da*

rezeki Hari Raya
Terima Kasih Plus!!!

10 comments:

Afne said...

wehh cane ni wehh? kurg paham la aku. bawa gi kaunter top up touch n go pastu tukar kad baru ke apa? dgn ganjaran lg?

wawa said...

ala bestnya....tapi aku sayang nak tukar...aku nya kad T&G yang Mytv3 tu...

SyaNa said...

afne, ko gi jek mana2 opis PLUS tepi hway tu
ko ckp la nk tukar kad miles.kalo xsilap aku kan ko kena byr duit kad tu sekali ngan nilai T & G

awe~ tp ni lg untung beb..kire xsia2 la ko topup

nzh1979 said...

tadi dah komen kat fb skang komen kat sini lak yanggg..kalo pakai kad plus mile@ tng mmg leh dpt rebate.dulu.tiap lagi 80 trasaksi ada rebate tak silap..pehtu skang mmg setoap rm5- topup ada rebate lagi..mmg pas topup tu rebate akan dimasukkan dlm kad terus...korang kalo topup kat mana...2 tng tepi highway tu dorang akan update lambat ler.. cam aku ni tiap2 bulan topup 100-150, tiap2 dua-tiga bulan akan dpt rebate 40++..so kali 5-6 bape tu setahun..hehehe..kitaorg kalo topup kat HQ ni senang sket..tiap2 kali topup staff dorang tanya..nak ambik rebate ke takmo..kalo tak nanti dia kumpul byk2 cam korang tu setahun sekali dia masukkan terus update..eheheh

afne..kalo ko nak tau kalo guna kad plusmile atau ko top up mana2 plus nye kaunter akan ada rebate..ehh tapi aku topup kat tngo nye hq pon dpt rebate gak..

pasal kad tu..ak sure la kena tuko ke tak..tapi rasanye leh return then beli kad baru..ala afne aku pakai kad tng biasa je dpt gak rebate..ehehe..tapi kalo pakai plusmile lagi jimat..ehehe
ehh..kalo nak tau setiap kad tng kita tu akan expired tau..tiap 4tahun ke bape ntah..mmg sampai satu tahap ko kena tuko gak..eheheh

SyaNa said...

tu diaaa tokey tng da explain
hahhaaa

Nana said...

wah..beznye aku g keje xde pkai touch & go klw nk g jauh2 je br pakai

Diarihatiku1976 said...

sungguh berbaloi

sall said...

Waaaa....itu sudah bagus. Topupkan aku cikit.

mama tisya said...

rezeki

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????