IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 21, 2010

Sape ade jual ketupat???


nak tanya ni, ade tak kalangan korg2 ni jual ketupat nasi gini??
aku nk beli buat makan raya2 ni.sbb sepanjang raya ni susah nau nk cari
skrg ni ramai yg buat nasi impit

jgn la suh aku anyam ye.kalo bleh nk beli yg da siap rebus.aku dpt teros potong makan jek
tolong ek kot2 mak2 korg pandai ke meh la buat utk aku :-)
teringin sgt ni
ke aku da bersalin korg xmo layan ngidam2 aku ni??
:-(

10 comments:

Jiejah @ Iza said...

x de dah kot syana , tunggu tahun depan ye ekekeke

SyaNa said...

huhuhu..gitu la gamaknye kan..daun pn da abis kot

Nana said...

ko nak dah siap masak ke nak yang blom siap masak?kat pasar ada rasanya

rasp said...

rasanya kena bikin sendirik la sis...
aritu gi open house my kezen ada lee...
dia bikin utk open house dia and not for sale hehehehe

SyaNa said...

nana, plan nye mau jamu guest ngan ketupat ni la..kan ke meriah ade ketupat lemang gini.baru la ray
hehehe (aku nk yg siap masak)

rasp~ sye ni tau rebus ketupat nona jek sis

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku tak reti anyam syana .. hr tu raya mil yg anyam msk sumer .. heh.heh.. kalau time psr tani ada jual ketupat nieh

SyaNa said...

diana, aku pn rasa kt pasar area how kit tu ade jual.tp nk masak la malas..hhahaa mmg dassaaarrrr

Afne said...

aku pandai tp.. thn ni masa raya pun tak anyam ketupat sbb mak aku mcm takde feel nk nganyam. klu aku tlg ko anyam maunya jd sarung ketupat penyek sbb askar2 aku takkan bg aku ddk senang huhu

SyaNa said...

nyesal dulu2 xbelajr.skrg ni da bebal kot

sall said...

Nak belajar buat ketupat? meh, sall boleh ajarkan. sonak je.