IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 7, 2010

Rezeki Bulan Puasa

fuyooooo lama gile xupdate :p
orang da ramai yg cuti raya kan??? aku plak baru nk start keje setelah bercuti 60 hari
hahaha terbalik..terbalik...xpe janji raya ni aku cuti 1week
so bleh la raya puas2 :-)

rezeki ape yang datang bulan puasa ni??
rezeki ape lagi...rezeki MAKAN la!!!!!!

kesah buka puasa semalam.syarul amik aku kt opis bersama Iman
behave jek Iman dok dlm car seat dia sorg2 kt belakang..papa drive tanpa gangguan :-)
mula tu riso la dia nangis ke dok sorg belakang tu kan..alhamdulillah Iman x nangis

dari ofis teros ke OU sbb ade rezeki menanti..hahahaa
ok kite isi perot Iman dulu ye..biar dia tenang


comel!!!! *lantak la nk puji anak sdiri*



destinasi berbuka SRI MELAKA..tapi bukan kt melaka ye
kat dlm Ou jek :-)





Abang Saiful & Kak Aini yang sgt baik hati & pemurah
abang saiful ni kawan syarul..jiran kt umah kitorg


Iman da kenyang, ape lagiiiii tido je la dia..bagus!!!


Butter Prawn


Ayam kari..kot


ni Asam pedas.shedapppp
adoii kecur air liur aku ni ha :p


Ayani & Aaina yang sgt cute..





lepas tu lepak kt CB plak pekena ayaq kopi O kaw :-)
nasib la bleh tido mlm tadi..


best sembang ngan abang & kakak..especially abang saiful
sebab dia tau banyaaaakkk tempat makan best
hahhaaa korg ni mcm xkenal aku plak kan
syana & makan2 mana bleh dipisahkan ..mokekkeee
pastu sedey badan gemokkk *wth*




Iman mmg tak sedar ape da..hehehe sian dia
tp alhamdulillah, even dia jalan merata so far dia sehat
mmg aku pantau kesihatan dia kalo lepas balik berjalan

ok
SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA READERS BLOG SYANA
MAAF ZAHIR & BATIN KALO ADE TERKASAR BAHASA BUAT KORG KECIK ATI
SAPA LA AKU, HANYA PACAL YANG HINA
*hahahaaa* eheh..bukan lawak tau tu, aku ikhlas mintak maaf ni :-)

11 comments:

MRS. K said...

SELAMAT HARI RAYA!
maap zahir batin

ppb_ppkp said...

suka ja tgk iman...baik ja dok tdoq..x kaco mama n papa dia...
iman anak yg baik..
syana..slmt hari raya aidilfitri dari aku dan rizal gak..serta ilham dlm perot ni..heheh..smoga raya kali ni bertambah meriah..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

baikknya imannnn .. good boy ..salam lebaran dari kami sekeluarga syana ;-)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

weiii ko kasi iman makan apa ni...
semangat sungguh...
cam budak dah 8-9 bulan dah...

beh ar raya tahun ni kan...raya ngan iman...

mama tisya said...

wei nmpk iman semangat cp[t tk gaya mcm br 2bln....rezeki mkn...

ayien78 said...

syana...kuwus ko skrg...bestnyerrrr
selamat hari raya, maaf zahir batin...

ratu said...

tul lah syana, semangat lah iman....berapa dah berat dia wey...bagus iman...good boy ni..

salam aidilfitri weh...

Nana said...

heheh beznye org banje ek
anyway mmg iman comei pon..klw x ko puji sape lg nk puji ye dak?ni pon aku dah puji juga ni hehehe

mama_umar_maryam said...

iman comel mmg,hehehe,baby2 time umo gini mmg syok bwk jln/shopping,mmg tdo je kojenye..kot dah besar cam umar tu ha..haih..*pengsan

sall said...

Ima ke tu???? bambamnye iman. Selamat hari raya buat awak jugak.

~Eila @ Along~ said...

syana,
selamat hari raya..
syoknye raya dah ber3...
budak2 kecik mmg comey syana...