IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 15, 2012

BIG Sale Air Asia

sume org da tau kan AA ade buat sale ni
korang ade yg da beli ke??? cargas sungguh kome ek

aku berangan2 la kot dpt gi oberse ke kan..
niat nk gi Jepun..hahaaa berangan ko syana

tp tu la, doa suami selalu termakbul kot
dia dok suh aku berjimat..hahahaa

mmg btol pun wei...smp la ni aku x berjaya msk website AA
dok waiting room dr tadi
stress mak!!!



kemuncaknye..kuar page gini plak..hahahaa



mmg xde harapan la nk rembat tiket murah


ade yg da beli ke?? meh la share story, btol ke murah???



13 comments:

rose77 said...

syana- ros berjaya bolos....tp bukan jepun la....sarawak ja...tp tetap obesi kan...penang ke kuching rm10 ...utk 6 org rm418 tambang pergi dan balik..

SyUhAdA said...

xtau lak ada sale lg.

mama_umar_maryam said...

samelah..ntah apai jampi aper langsung xdpt2,hhahaha

syanasaid said...

rose, murahnye tu..cemburu aiiii

syuhada, sile terjah skrg!!

zeti, kan, ape ayat depa hembus ntah

~diAhOntHeblOg~ said...

ishhhhhh..stress

Mummy Princess said...

dapat gak td....la ni dok try tuk member lak. 3 family gi sama2...bestnya

AdanyaKauUntukku said...

sama lah Syana

akak pun tak dapat masuk dari tadik

rasp said...

dia soh wait kat Golden Lounge dia tu hehehehe

POSH76 said...

mmg bess sales ni ..tp part hang lama2 tu yg tak tahan

watyz said...

aku wat pon cam tu gak. malas dh nak try...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

jenuh aku tungguuuuu ;-(

ZSqueenbee said...

sye tgh wat ni..blk swak rm13 je...haraplah dapat..huhuhu

qemaishak said...

susah nak dapat kak weh huhu