IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, February 3, 2012

Secret Recipe Plaza Damas

kite stop jap pasal Padang ye
meh jamu mata tgk makanan..gemok..gemokkkkk

tadi aku lunch kt SR sini
org nak belanja kan..aku on jek..hahahaa

si Dia amik spageti ni..set sekali ngan ice lemon tea
suspen jek kan "Si Dia"..sape tu????

aku amik grilled fish ni..
sedapp 1st time amik menu ni..
licin aku makan :p


pastu up dessert plak
harus la kan cuci mulut..baru complete



ini lah Si Dia yg belanja tu

tq Sal..nanti dtg la lagi Damas ni

ajak ler sekali kawan ko tu..lama aku x ngedate ngan dia
:p



-aku-


semangat pegi keje ari ni

sbb pakai jubah ngan boot baru

hasil melontar kt Bukittinggi

cantik tak boot tu???
full leather tu..RM43 sajok..murah kan??? wink*wink
jubah tu plak RM35...


gile syahdu bile dapat beli barang murah gini


12 comments:

mama tisya said...

nanti "KWN SAL" tu muncul kalo kelapangan...sal ada tnye aku free ke jumaat..aku ckp dh janji ngan geng blogger

syanasaid said...

tu aku kabo sal, blogger yg ini xmau jumpa ke
kekekee

qemaishak said...

cantik & murah giler boot tu kak, bila nk pergi lagi nak kirim hehe

syanasaid said...

qema, xpegi da kot
hahaha

Iela Fazielah said...

cantik2.. jubah cantik... kasut pun cantik

YaYaNsMuM said...

yayansmum pun baru je member belanje kat SR, heaven betul!hehe

POSH76 said...

teruja nengok dessert SR...harus cuba ni

mama_umar_maryam said...

ehh sejak bile pulak dessert sr tu cenggitu??hehehe

mMoOnN aAlLeEaA said...

murahnya boot tu.cantik..- salam kenalan dari lea

adarnadzmie said...

sedap menu... cantik boot...hehe

~diAhOntHeblOg~ said...

fuyo..barunye menu ke SR tu? santek je boot..

Mamamanja said...

baru tingat nak carik entry ni kat blog ko hahahaha

patut le aku tgk semacam je aritu..
rupanya boot ngan jubah baru. jubah tu je memang buat aku x perasan kat ko heheheh