IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 4, 2010

Dominos Pizza

jom2 cuci mata :p
skrg ni mmg feveret piza aku adalah Dominos Pizza
lagi sedap aku rasa dr pizza hut..ni tekak aku la.tekak korg xtau la kan
even aku rasa rege dia lagi mahal tp berbaloi2 la dgn rasa dia yg wallaaaaa

setiap kali order sure aku amik topping extravaganza..sedapppp
kalo dok umah tu malas nk kuar tapi perot lapar, teros gedik2 order online
bukan call ye.online!!!
lagi mudah aku rasa order online.xyah la ko nk beramah mesra ngan operator tu



pastu aku mesti up dgn ciken wing hot & spicy sos
yg ni mmg pedas terbaekk ok :-)

tapi lepas makan takyah la ko bebel2 gemok gemok..
kalo takot gemok takyah makan..hahhaaa
tu ckp kt diri sdiri tu ;p


Semalam (3/10) myBFF nikah.sangat teruja aku sbb mmg wedding yg aku tunggu2 ni
ILIA nikah kt tepeng.so agak kecewa sbb xdpt pegi :(
tapi kenduri belah laki kt shah alam 10/10 harus aku dtg
kang kena maki plak kalo xdtg :p


yang tu bunga utk brg hantaran dia.dia dtg umah aku ari tu buat sdiri bunga ni
aku agak jakun kagum2 ngan dia..hahahaa
ateee diri sdiri keras tgn harus la kagum dgn hasil tangan org len kan

ape ntah nama bunge ni..bunge celup2 ek??
yang lagi best tu skrg ni ILIA da pindah dok kt area umah aku
len blok jek..ye yeyeeee bleh la jumpa selalu
makan sup kaki ayam kan..lama ooo dia xmasak sup kaki ayam..sedap ok sup dia :p

muke ilia saje aku xamik..org tgh darah manis xelok tunjuk gambar :-)
alhamdulillah selamat da kawan aku ni nikah

8 comments:

Nana said...

aku pun sama mcm ko aku lg suka dominos banding ngan pizza..rasa lg sedap dominos kan

::YanN:: said...

yang.. tu bunga dip la yang.. aku nak belajar wat tu.. adik aku nak kawen taun depan.. tapi dah ada aliff ni, tah sempat tah tak nak wat gaknye.. cantik ilia buat ye yang

SyaNa said...

nana~ kan kan sedap lagi kan

yan~ yang bunga dip ek?? hehhee shilap la..nnt aku try tanya ilia dia bleh ajarkan ke.bleh ko belajar umah aku.aku jaga aliff ko belajar.aku tengok senang jek dia buat

sall said...

sedap3...sedap dominos tu...

Iela Fazielah said...

lawanyer bunga lily tu... dulu nak buat ms ila kawin dulu tp tak tau nak buat... tahniah kat kwn ko syana

Nana said...

syana-memang sedap sebab aku menang pizza free kekekekeke

mama tisya said...

chicken wing tu menarik perhatian...lprrrrrrrrr

mama tisya said...

best