IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 16, 2009

Alhamdulillah...

selamat pagi rabu semua!!!!! :)
aku hepi hari ini..yehuuuuuuu
cheque yg ditunggu2 akhirnye da selamat di bank in dlm Maybank

tak la byk tapi lepas la nk buat beli belah sket

ini adelah chq ke-2 aku dpt dr NUFFNANG
tq nuffnang..tgh2 kering ni mmg syok la dpt duit terpijak gini


tak la byk mcm org2 len dpt kan..ade yg dpt smp ribu2 ko..aku hanya blogger kedil so amount nye juga harus kedil :p

kat sini aku nk ucapkan byk2 terima kasih pada kawan2 yg sudi klik2 iklan nuffnang aku tu..tanpa korang tak berjalan la duit aku tu..

sile la klik lagi..nak kumpul duit beli stroller anak neh...ooopppsssss :p

18 comments:

mama tisya said...

wah cek ke2 tu..aku tgh tgu gk ni tp br 1st cek..tk smp2 lg...hehehe

++eden|essey++ said...

oit syana....niat dh ade tuh...nk beli stroller...baguih2..kumpul sket2...nnti nk beli skali harung mmg payah weh...

rasp said...

leh blanje! hehehehehe
byk lah tu kalo nak compare dgn i hahahahahha

** atie + farid + aisyah ** said...

syana... aku pun tgh tunggu aku punye... hehehe... rerajin mohla kte sesame main klik2 ye

M@L@ said...

best nyer dpt duit terpijak ni... tgh2 kering mmg amat diperlukan...

CINTAMANISZ Lite said...

bestnya dia dpt duit...

err syana...dh dpt ke khemah kawen tu?? Ari tu akak punya ler kalut nak packing barang2 nak gi cuti-cutian..sampai lupa nak tanya kat mak mentua no. kontek Pak Harun Kanopi tu..hmm
Harap2 syana dh dpt khemah tu. Bkn apa...lambat2 nanti susah lak nak cari pasal org lain dh booking dulu..

Nana said...

wah!! beznye aku baru je pandai reg nuffnang hehe..ok apa banyak gak tu..sape nk bagi saje2 je? duk goyang2 bontot dpat duit ekekek

SyaNa said...

kak alona..tq kak khemah da dapat :)

helena's said...

opsss terlepas sudah..hehe sehat tak?comel!

Diarihatiku1976 said...

wahhh mesti comel kan...

gee ryder said...

ko pregnen ke? alhamdulillah :)
cpt set appointment ngn aku lak hehe...kena amik skg sbb nti bila dh 7bln kena tunggu lps bersalin bru leh amik..
bila ko free sms n emel je aku

cintaKusayangMu said...

alhamdulillah kak...ayat last tu la yg qis tgu2...ngeh3x....thniah...
byknye earning nuff akk..qis nye xlayank nk cash out lg...huhuhu

Manjakusayang said...

wah...banyak tu syana... sikit2 jadi bukit kan... Boleh beli yg branded sikit nanti! :)

Manjakusayang said...

Ops! lupa nak bagi tau! Kimm pun dapat gak hari isnin lepas! Lebih kurang dgn syana gak! Belum bank in pun...tunggu 2-3 bulan nanti. hehehehe

mama_umar said...

haih,1st cek aku pon blm smpi lg nih,stroller???ooopppss ;)

Nana said...

haih..xsaba rasanye nk cash out aku target dlm 300 baru nk cahs kan hehhe

mama tisya said...

syukur

sall said...

MAKAN MCDONALD FREE?????