IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 31, 2009

Happy New Year

Assalamualaikum..

meh aku wish hepi new year awal2 ek..sbb esk cuti, konpem korg pun tak bukak blog kan
aku esk lepas subuh gerak balik Taiping..tak sabar nye nk jalan jauh
tak dpt gi holiday kt hotel, holiday kt Teratak Bonda pn jadi la :)

ikot hati teringin sgt nk gi holiday kt mana2 resort kan..nk tenang2 kan jiwa..even tak la kaco pn jiwa aku ni..tp takpee bg can dulu kt syarul gi merantau

dalam kepala aku da ade list da nk pegi mana..1st sekali aku nk pegi Awana Genting..pastu nk gi holiday kt Cameron..pastu Bukit Tinggi..hahhaa sume tempat2 tinggi ye..takmo la laut2 ni..tak feel :p

ok sempena nk masuk tahun 2010 ni, aku harap life aku makin better..ade anak yg sihat sempurna + soleh & solehah :)
hope syarul makin berjaya dlm ape jugak yg dia buat..ye la org da pegi merantau nk cari ilham kan..konpem balik tu ade 1 semangat juang yg sangat tinggi..hahhahaa

kalo tanya ape azam aku..sumpah aku cakap, aku tak reti la nk berazam2 ni..
kalo kata dulu2 mmg azam nk kuruskan badan tu tiap2 tahun ade dlm list..tp tak kurus2 gak wey..
so mmg nan ado aku list2 azam tahun baru..aku ikot jek jalan yg ade..

cuma 1 la..aku nak jadi isteri yg baik dan semakin baik utk Syarulazmi Bin Othman..sian dia dpt isteri yg kkdg pemalas, kkdg garang..ngaaummmm..kkdg suke bebel..tapi tu sume kadang2..yang selalunye isteri dia everyday comel..hahhahaa muntah2..

ok bye2 korg..berjumpa kite pada tahun 2010 :)
dan jangan lupa 2 January 2010 ni birthday tuan blog ni..
hehehe sempat tu pomot :)

11 comments:

helena's said...

tahun depan kte jumpe eh!hehe!

Nana said...

sama la aku xreti nk berazam2.hehe..

happy new year

** atie + farid + aisyah ** said...

samela kte ye...selamat tahun baru... jumpe next year...wahhhhhhh gitu

atle ♥ waT¡e said...

slmt thn baru n hepi becoming besday!!

rasp said...

i lagik suka bercuti kat Teratak Bonda ooooo :D

hepi bufday sis...
and wishing you a blessed and wonderful new year :)

mya said...

happy new year babe!

syarul/ acoi said...

tq sayang..
dah baik dan semakin baik dah..

teringin nk makan sambal telor air tangan isteri.. ;)

ratu78 said...

Happy New Year to you, Shana...
Moga kedatangan 2010 membawa 1000 makna wat ko ngan hubby :)

mama_umar said...

heppy new year gak weh,semoga 2010 makin bahgie,ceria,dan byk lg tmpt mkn yg best2 ko blh tunjuk,hahahaha

mAr@ZiEy said...

Happy New Year syana..moga thn 2010 penuh ngan kebahagian..

sall said...

Aku nak wish awal la. Utk ko slmt thn baru 2011. mudah2an azam 2011 ni lagi melotup.

“MAKAN MCDONALD FREE?????”